moze jakby ci sie udalo spruboj motorole v360 bardzo fajny telefon moj kolega ma wlasnie w orange taki ma mp3 zdjecia robi ladne,czyssty dziwek,znakomite sluchawki,karty pamieci nawet w zestawie jest 64mnb:)duzy wyswietlacz 252 tysk kolorow i fajen gry naprawde jest co poelcic moze za 150 kupisz zapytam sie dziaj go bo telefon z klapka i naprawde fajny a bateria przez 2 dni potrafi pikac zanim siadzie wszystko jest polecam .
- Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:
1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3)Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.
4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3)
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.
4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
I to bardzo dobry aparat. Jeden z najlepszych VGA.orB pisze:Jak już się bawiłem to parę minut a nie tydzień, a nie przyszło mi do głowy zapytać ileCandi Cane pisze:Ale jak miales z nim kontakt i niewiesz nic o baterii?:(![]()
X480 tylko ładnie wygląda, ale LG ma aparat
"Nie interesuje mnie aparat foto" 
Tak napisałam w pierwszym poście prosze Panów:P

Tak napisałam w pierwszym poście prosze Panów:P
Nie wiem o czym tu gadacie. Jedyna mozliwośc to SE 520. To sie mieści w granicach.Candi Cane pisze:Witam![]()
Mam problem. Chciałabym abyście polecili mi jakiś telefon:) Już precyzuję:) Najlepiej, żeby był to telefon dostępny w ofercie abonamentowej Orange(przy abonamencie 50zł). Jego cena nie może przekraczać 150zł![]()
Jeśli zaś chodzi o funkcje to przede wszystkim telefon musi mieć KLAPKĘ!Zależy mi również na długo trzymającej baterii. Nie interesuje mnie aparat foto, odtwarzacz mp3 ani żadne radio. Może być ale zupełnie nie musi. Przydałaby się irda lub bluetooth. No i w miarę duży wyświetlacz:)
Czy ktoś mógłby mi pomóc?:)
"And one more thing..."
Fajny jest też Sony Ericsson Z520i... jest ładny, w abonamencie za 50zł można go dostać za przystępną cenę.
Fajne i kobiece są także Samsungi. Myślę teraz o modelu X640 w kolorze: różowym, srebrno-seledynowym (świetnie wygląda na żywo!), srebrno-czarnym.
Fajne i kobiece są także Samsungi. Myślę teraz o modelu X640 w kolorze: różowym, srebrno-seledynowym (świetnie wygląda na żywo!), srebrno-czarnym.
Hej, Ludzie...!
A co wy już zapomnieliście o Sony Ericssonie Z520i z aparatem cyfrowym o rozdzielczości 0.3 megapixela, możliwością kręcenia filmów, irdą, bluetooth'em, mp3, zewnętrznym wyświetlaczem i największą pamięcią spośród wszystkich wymienionych przez Was modeli?

A co wy już zapomnieliście o Sony Ericssonie Z520i z aparatem cyfrowym o rozdzielczości 0.3 megapixela, możliwością kręcenia filmów, irdą, bluetooth'em, mp3, zewnętrznym wyświetlaczem i największą pamięcią spośród wszystkich wymienionych przez Was modeli?
Cześć to znów ja!:P
Mój problem chyba został właśnie rozwiązany. Okazało się, że SE z520i został właśnie wycofany ze sprzedaży z uwagi na jego jakieśtam wady techniczne. A że stwierdziłam, że jednak bez bluetootha ani rusz, została mi Motorola V360:)Oczywiście byłoby zbyt pięknie gdyby mi wszystko w niej odpowiadało:P Nie pasuje mi jej ohydny srebrny kolor, ale właśnie dziś się dowiedziałam,że już wkrótce na nasz rynek trafi v360 w kolorze zielonym:D
Serdecznie dziękuję wszystkim za porady i pozdrawiam:)
Mój problem chyba został właśnie rozwiązany. Okazało się, że SE z520i został właśnie wycofany ze sprzedaży z uwagi na jego jakieśtam wady techniczne. A że stwierdziłam, że jednak bez bluetootha ani rusz, została mi Motorola V360:)Oczywiście byłoby zbyt pięknie gdyby mi wszystko w niej odpowiadało:P Nie pasuje mi jej ohydny srebrny kolor, ale właśnie dziś się dowiedziałam,że już wkrótce na nasz rynek trafi v360 w kolorze zielonym:D
Serdecznie dziękuję wszystkim za porady i pozdrawiam:)
O kurcze
Serio? No to znów mam wała:P Chociaż zapewne Samsung = kapiasta bateria..