• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#93757  autor: czaja
 10 sie 2006, 09:34
moze jakby ci sie udalo spruboj motorole v360 bardzo fajny telefon moj kolega ma wlasnie w orange taki ma mp3 zdjecia robi ladne,czyssty dziwek,znakomite sluchawki,karty pamieci nawet w zestawie jest 64mnb:)duzy wyswietlacz 252 tysk kolorow i fajen gry naprawde jest co poelcic moze za 150 kupisz zapytam sie dziaj go bo telefon z klapka i naprawde fajny a bateria przez 2 dni potrafi pikac zanim siadzie wszystko jest polecam .

#93793  autor: Przemek
 10 sie 2006, 11:57
A ja polecam LG. Góruje nad samsungiem przede wszystkim zewnętrznym wyświetlaczem, bateria trzyma ok.5-7 dni, czyli podobnie jak w Samsungu, ale to zależy od użytkowania.

#93872  autor: Candi Cane
 10 sie 2006, 17:59
Motoroli nie chcę, bo jest brzydka :mrgreen:

#93877  autor: orB
 10 sie 2006, 18:57
Candi Cane pisze:Ale jak miales z nim kontakt i niewiesz nic o baterii?:(
Jak już się bawiłem to parę minut a nie tydzień, a nie przyszło mi do głowy zapytać ile :-)
X480 tylko ładnie wygląda, ale LG ma aparat :mrgreen:

#93879  autor: szczeka
 10 sie 2006, 19:00
orB pisze:
Candi Cane pisze:Ale jak miales z nim kontakt i niewiesz nic o baterii?:(
Jak już się bawiłem to parę minut a nie tydzień, a nie przyszło mi do głowy zapytać ile :-)
X480 tylko ładnie wygląda, ale LG ma aparat :mrgreen:
I to bardzo dobry aparat. Jeden z najlepszych VGA.

#93881  autor: Candi Cane
 10 sie 2006, 19:15
"Nie interesuje mnie aparat foto" :P
Tak napisałam w pierwszym poście prosze Panów:P
 #93948  autor: Irek
 10 sie 2006, 22:23
Candi Cane pisze:Witam :D
Mam problem. Chciałabym abyście polecili mi jakiś telefon:) Już precyzuję:) Najlepiej, żeby był to telefon dostępny w ofercie abonamentowej Orange(przy abonamencie 50zł). Jego cena nie może przekraczać 150zł :roll:
Jeśli zaś chodzi o funkcje to przede wszystkim telefon musi mieć KLAPKĘ! :) Zależy mi również na długo trzymającej baterii. Nie interesuje mnie aparat foto, odtwarzacz mp3 ani żadne radio. Może być ale zupełnie nie musi. Przydałaby się irda lub bluetooth. No i w miarę duży wyświetlacz:)
Czy ktoś mógłby mi pomóc?:)
Nie wiem o czym tu gadacie. Jedyna mozliwośc to SE 520. To sie mieści w granicach.

"And one more thing..."

#93958  autor: uśmiechnięty
 10 sie 2006, 22:34
Fajny jest też Sony Ericsson Z520i... jest ładny, w abonamencie za 50zł można go dostać za przystępną cenę.
Fajne i kobiece są także Samsungi. Myślę teraz o modelu X640 w kolorze: różowym, srebrno-seledynowym (świetnie wygląda na żywo!), srebrno-czarnym.

#94388  autor: _Konrad_
 12 sie 2006, 14:29
Według mnie clamshell bez zewnętrznego wyświetlacza to nieporozumienie (IMO oczywiście) dlatego z wymienionych polecam LG C3310 i Samsunga x660 (ze wskazaniem na samsunga - miałem )

#94701  autor: uśmiechnięty
 13 sie 2006, 12:48
Hej, Ludzie...! :smt006 :smt006 :smt006
A co wy już zapomnieliście o Sony Ericssonie Z520i z aparatem cyfrowym o rozdzielczości 0.3 megapixela, możliwością kręcenia filmów, irdą, bluetooth'em, mp3, zewnętrznym wyświetlaczem i największą pamięcią spośród wszystkich wymienionych przez Was modeli?

#94719  autor: RafalM
 13 sie 2006, 13:41
Zgadzam się z przedmówcą. SE 520i ma dość dobrą VGA ładne wyświetlacze, MP3 Bluetooth, IrDĘ. Jest dostępny za tą cenę i to najlepsze rozwiązanie.

#107165  autor: Candi Cane
 20 wrz 2006, 19:34
Cześć to znów ja!:P
Mój problem chyba został właśnie rozwiązany. Okazało się, że SE z520i został właśnie wycofany ze sprzedaży z uwagi na jego jakieśtam wady techniczne. A że stwierdziłam, że jednak bez bluetootha ani rusz, została mi Motorola V360:)Oczywiście byłoby zbyt pięknie gdyby mi wszystko w niej odpowiadało:P Nie pasuje mi jej ohydny srebrny kolor, ale właśnie dziś się dowiedziałam,że już wkrótce na nasz rynek trafi v360 w kolorze zielonym:D
Serdecznie dziękuję wszystkim za porady i pozdrawiam:)

#107276  autor: deejay
 21 wrz 2006, 10:35
a ja jeszcze na twoim miejscu zastanowilbym sie na samsungiem X680 ktory bedzie od pazdziernika w ofercie orange :)

pozdr

#107402  autor: Candi Cane
 21 wrz 2006, 18:34
O kurcze :shock: Serio? No to znów mam wała:P Chociaż zapewne Samsung = kapiasta bateria..