• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#93673  autor: RafalM
 09 sie 2006, 21:00
Ma. Polecam Ci stronę http://ziomuss.googlepages.com/download masz tam wszystko motywy , tapety itp. Powodzenia przy wyborze, mam nadzieję że to będzie D500.

P.S Jak wybierzesz D500 uważaj na upadki. Moze się zdarzyć że klawiatura od góry się odłączy.

#93809  autor: Michu
 10 sie 2006, 12:52
Zapewne jeszcze na zywo powiem:) ale D500:) 96mb styka w zupelnosci (ja mam teraz tyle u siebie) Zabawy jest z nim troche, wiec szybko sie nie znudzi - poza tym ja chce sie tez pobawic:D, a na uniwerku duzo czasu bedzie. Zgrabny, ładny i powabny.Hmm no to by bylo na tyle:D

D500! - nokie są beeee, szajsungi yes yes yes:)

#93822  autor: czaja
 10 sie 2006, 13:27
bierz d500 albo nokie 6230 se z joy'emsa do bani duzo moich znajomych narzeka na sie szybko psuje chyba ze bedziesz delikatnie nim operowal:):)co do zdjec to d500 robi ladne zdjecia jesli zas chcesz miec teleofn do muzy to bierz tylko z karta pamieci.mowi sie ze niezapelnisz fona jak masz np:100mb,a nawet niezauwazysz jak bedziesz musial cos usunac z braku miejsca.