• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#64297  autor: szczeka
 30 mar 2006, 18:34
drozyzna straszna, w komisach skupuja ja za 160-190..echh :) ale musza cos zarobic :D

#64391  autor: mkforever1
 31 mar 2006, 11:19
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Kupiłem 6030 i uważam że dokonałem słusznego wyboru - kupiłem sam aparat telefoniczny (swoją droga nówke za 300zł). Chciałem żeby był z Orange bo osoba dla której go kupiłem posiada już kartę sim z tej sieci (oferta abonamentowa) i aby zachować wazną gwarancję chciałem aby telefon miał sim-locka właśnie na tą sięć.

Pozdrawiam,

#64393  autor: szczeka
 31 mar 2006, 11:28
sam telefon za 300zl??? :shock:

kompletne nowki na allegro schodza po 270..

przeplaciles troche.

#64407  autor: Osk92
 31 mar 2006, 13:03
Nie chciałbym robić OT ale... nie zauważyliście nagłego powiększenia liczby POMÓGŁ
Nie powinniśmy tego chyba sobie przyswoić co :?: Tylko zostawić co najwyżej po 1 za pomoc. Ja zebralem 5 punktów w tym temacie... (czyli tyle ile od samego początku urzędowania na Forum). :twisted:

#64441  autor: szczeka
 31 mar 2006, 15:24
Osk92 pisze:Nie chciałbym robić OT ale... nie zauważyliście nagłego powiększenia liczby POMÓGŁ
Nie powinniśmy tego chyba sobie przyswoić co :?: Tylko zostawić co najwyżej po 1 za pomoc. Ja zebralem 5 punktów w tym temacie... (czyli tyle ile od samego początku urzędowania na Forum). :twisted:
co do tych punktow..
to dla mnie mogloby ich wcale nie byc,
ale zauwazylem, ze niektorzy chyba tylko, dlatego pisza na forum..

#64443  autor: Przemek
 31 mar 2006, 15:42
Ci sami najbardziej się o nie upominają :wink: dla mnie to akurat jest obojętne :roll:

#64459  autor: Osk92
 31 mar 2006, 17:16
Nie no ja tlyko mówię co wyhaczyłem... co zrobią [m]ohery czy adminowie to już nie moja sprawa :lol:

#64676  autor: Herring_Pl888
 01 kwie 2006, 18:58
NOKIA 6610 to poprostu zabytek dlatego jest taka droga :wink:
Ja bym tej osobie kupil NOKIE 888 :P
Ale tak na serio to N6030

*Zastrzegam sobie prawa autorskie do moich postów na tym forum*

#65248  autor: mkforever1
 04 kwie 2006, 17:50
szczeka pisze:sam telefon za 300zl??? :shock:

przeplaciles troche.
Chodziło mi o to że kupiłem sam aparat (cały komplet) ale że bez aktywacji w Orange :) Taka drobna niejasność językowa :D

[ Dodano: 2006-04-04, 17:54 ]
Osk92 pisze:Nie chciałbym robić OT ale... nie zauważyliście nagłego powiększenia liczby POMÓGŁ
:) Widocznie sobie na to zasłużyłeś :)

Pozdrawiam,

#65531  autor: Osk92
 05 kwie 2006, 21:17
mkforever1 pisze:
szczeka pisze:sam telefon za 300zl??? :shock:

przeplaciles troche.
Chodziło mi o to że kupiłem sam aparat (cały komplet) ale że bez aktywacji w Orange :) Taka drobna niejasność językowa :D

[ Dodano: 2006-04-04, 17:54 ]
:) Widocznie sobie na to zasłużyłeś :)
Heheh no to miło :) Pozdrawiam :!: