• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#60468  autor: zol82
 12 mar 2006, 19:00
Weź SE W800. Jest to typowy telefon do słuchania mp3, ma lepszą baterie, radio, karte pamięci 512mb w zestawie, możesz słuchać mp3 przy wyłączonym telefonie. Wg. mnie Samsung ma tylko lepszy wyświetlacz.

#60477  autor: tomekk
 12 mar 2006, 19:40
Maciek111 pisze:To jaki w końcu mam sobie fon kupić?/
Dajcie mi argumenty bo takie cos jak kup sobie ten to mnie nie przekonuje
ja wybrałbym samsunga ze wzgledu na ekran i wyglad... ale to tylko moje zdanie :wink: SE ma napewno lepsza jakosc mp3 ale samsug pod tym wzgledem nie jest znowu taki zły :wink: Hmm.. wybierz tego, któey ci sie bardziej podoba z wygladu :wink:

#60487  autor: Przemek
 12 mar 2006, 20:07
Jak dla mnie decydującym argumentem jest bateria.Jeśli będziesz rzeczywiście choć trochę słuchał mp3 to baterie w Samsungu będziesz ładował dużo częściej niż byś to robił w SE.Bierz SE.

#60488  autor: Rogal
 12 mar 2006, 20:18
kup SE W800i
ma wszystko co chcesz
dobry aparat
mp3 ( wkońcu to jest Walkman)
lepszego nie widze :wink:

#60490  autor: Giorgio_Armani
 12 mar 2006, 20:23
Dobra czy są jakieś różnice pomiędzy w800 a k750?? Na pewno wielkość karty ale w sofcie też jakieś są czy nie?

#60491  autor: zol82
 12 mar 2006, 20:25
Soft, wygląd, słuchawki, no i wielkość karty

#60495  autor: Giorgio_Armani
 12 mar 2006, 20:37
zol82 pisze:Soft, wygląd, słuchawki, no i wielkość karty
Jakie dokładnie bo kartę można na allegro dokupić i będzie taniej. Jaka jest różnica w sofcie a słuchawki są pewnie stereo?

#60500  autor: zol82
 12 mar 2006, 20:43
To najlepiej kupić SE K/D 750i, wgrać soft z W800 i kupić osobno karte pamięci i wyjdzie najtaniej. Słuchawki w obu przypadkach są stereo.

#60505  autor: Giorgio_Armani
 12 mar 2006, 20:54
A czy można sobie ten soft pobrać ze strony SE? Czy też trzeba się udać do "Łysych" (czyli komisu :lol: )?

#60510  autor: zol82
 12 mar 2006, 21:11
Troche pogrzebałem po stronce SE i nie znalazłem niestety. Może poprostu przeoczyłem.