• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#53588  autor: Vin
 12 lut 2006, 18:46
To chyba wam sie te siemensy nie tarafiają mation :wink:
Mój leciał już nie raz :D i jeszcze sie mu nic nie stało(poza obiciami na obudowie) :wink:

PS. Na kolorowo w tym dziale nie pisze, bo mi posty usuwają

#53589  autor: Majkelos
 12 lut 2006, 18:53
dobra dzięki wszystkim za pomoc i chyba kupie x640 chyba dobry wybór

#53652  autor: m@Ti+)
 12 lut 2006, 21:35
Na twoim miejscu wybrałbym siemensa c75 albo samsunga x640 :wink:

Tylko PLUS+)

#53796  autor: Lesiu_gda
 13 lut 2006, 23:43
Najpier trzebaby odpowiedziec na pytanie czego oczekujesz od telefonu, bo to pozwoli wybrac model ktore najbardziej spelnia wymagania.
 #53870  autor: Dragon
 14 lut 2006, 15:51
Majkelos pisze: chodzi mi oto żeby ten telefon służył mi przez dłuższy czas i był niezawodny CO POLECACIE????
tego oczekuje od telefonu :!: :!:

#53935  autor: genix
 14 lut 2006, 19:34
X640 :D

#53938  autor: thundercrash
 14 lut 2006, 19:48
Proponuje Siemensa CXV70 . Chociaz ja już mam dosyć Siemensów , ale podłóg Nokii 6020 jest lepszy.