• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #51380  autor: Bartosz
 04 lut 2006, 21:27
kornel_15 pisze:
Zastanawiałem sie nad nokia 6230i i Nokia 6630 ale te telefony wszyscy juz maja :(. a jakie są Wasze propozycje?????

??? ja chyba nie łapie - bo wg wypowiedzi powyżej nie chcesz 6230i - bo wszyscy je mają (a ja np. nie bo wg mnie ...) a w poście powyżej piszesz ,że jednak 6230i - bezsensu

a i jeszcze jedno piszesz ,że K600 Ci się nie podoba z tyłu a powyżej ,że jednak przyciągnął Twoją uwagę .... czy Ty wiesz co Ty chcesz ?? albo co piszesz ??

szkoda czasu na Twój temat
 #51389  autor: kornel_15
 04 lut 2006, 21:46
Bartosz pisze:
kornel_15 pisze:
Zastanawiałem sie nad nokia 6230i i Nokia 6630 ale te telefony wszyscy juz maja :(. a jakie są Wasze propozycje?????

??? ja chyba nie łapie - bo wg wypowiedzi powyżej nie chcesz 6230i - bo wszyscy je mają (a ja np. nie bo wg mnie ...) a w poście powyżej piszesz ,że jednak 6230i - bezsensu

a i jeszcze jedno piszesz ,że K600 Ci się nie podoba z tyłu a powyżej ,że jednak przyciągnął Twoją uwagę .... czy Ty wiesz co Ty chcesz ?? albo co piszesz ??

szkoda czasu na Twój temat

chodzilo mi o to ze na tyle propozycji jakie dostalem tylko 6230i i k600i byly propozycjami nad jakimi sie zastanowilem i juz od kilku godzin szukam tych telefonow po allegro!!

#51435  autor: ywis
 04 lut 2006, 22:26
Sprzedam Ci 6230i moja :twisted:
 #51446  autor: waeren
 04 lut 2006, 22:42
Mysle ywis ze pod wzgledem ceny nie jestes w stanie przebic allegro :twisted:

#51469  autor: ywis
 04 lut 2006, 23:05
Tu pewnie masz racje, aczkolwiek mojego phona nie sprzecą jakieś loga innych sieci, ani sieci obecnej w jakiej posiadam ten telefon, co jest też dla niektórych osób znaczącym elementem ;)

#51495  autor: kornel_15
 04 lut 2006, 23:37
ywis pisze:Sprzedam Ci 6230i moja :twisted:
YWIS a co chcialbys sprzedac?? ile bys chcial, i musisz mi teraz zrobic wyklad czy masz do niej caly komplet, czy jest simloch itp.czekam!! :)

#51625  autor: thundercrash
 05 lut 2006, 13:39
Proponuje SE K700i . Duży wyświetlacz 65tys. kolorów rozdziałka 176x220 , aparat VGA 0,31MPx (ale zdjęcia wychodzą bardzo dobre ) , Radio FM (b.dobre) , odtwarzacz MP3, IrDA , Bluetooth .

#51639  autor: kornel_15
 05 lut 2006, 14:14
thundercrash pisze:Proponuje SE K700i . Duży wyświetlacz 65tys. kolorów rozdziałka 176x220 , aparat VGA 0,31MPx (ale zdjęcia wychodzą bardzo dobre ) , Radio FM (b.dobre) , odtwarzacz MP3, IrDA , Bluetooth .
wiem ze k700i spelnia wszytskie moje wymogi ale mialem go pol roku temu na jakies 2 miesiace i mi sie bardzo podobal tylko ze nie chcialbym wracac do tega samego telefonu!

#51681  autor: Kropek
 05 lut 2006, 16:13
Kornel_15 polecałbym ci SE k600i tak jak niektorzy,ale jak chcesz zaoszczedzic troche chajsu to kup sobie k508i nie jest taki zly...

#51765  autor: ywis
 05 lut 2006, 19:16
Konrnel, mam komplet z salonu :>

Pisz na GG: 4335070
 #52077  autor: togom
 06 lut 2006, 23:34
[quote="kornel_15"]cze.... mam dylemat... Mam 700 zł. Jakie telefony moge wybrac do tej ceny?? Prosze pomozcie mi i napiszcie jakie fony sa w tej cenie najlepsze!!
Na czym mi zalezy:
***kolorowy wyswietlacz (minimum 65 tys kolorow i min. rozdzielczosc 176 x 208)
***jakas pożądna marka (Nokia, Sony Ericsson, Motorola, Samsung)
***aparat (najlepiej megapikselowy)
***fajnie jakby bylo (ale nie musi być):
*radio
*odtwarzacz mp3
*złacze kart pamięci
6230i ma to wszystko i trohcę więcej ,mam go w simplusie jest extra robi fantastyczne fotki ,co na pewno potwierdzą jego własciciele. zastaw głośnomówiący jest tak dobry,ze podczas rozmowy jadąc autem możesz go spokojnie położyć na bocznym siedzeniu i rozmawiać.Jęsli się zdecydujesz to napisz do mnie maila

togom