• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#49401  autor: Dragon
 28 sty 2006, 14:00
chetnie bym wam obu dal ostrzezenie ale szczegol :P
a eone co do ciebie to nie rozumiem jak z tymi gluchaczami, chcesz po postu zeby mial zestaw glosnomowiacy, tak ?

#49408  autor: eone
 28 sty 2006, 15:01
chodzi o to, zeby nie trzeba bylo brac do ucha, zeby na wyswietlaczu bylo widac, czy syganl poszedl, czy nie,- tak jak jest w nokiach :P

Nokia - Connecting People :-)

#49418  autor: Dragon
 28 sty 2006, 15:38
aaa, cos takiego :D a to ja ci nie pomoge- na takie szczegoly uwagi nie zwracam :P

#49422  autor: przemek910
 28 sty 2006, 15:51
Ja robię tak. Łączę z kontaktem gdy tylko skończy pisać "łączenie" i pokaże się okienko z nazwą kontaktu naciskam prawy klawisz funkcyjny (Głośnik)i gdy tylko usłyszę sygnał rozłanczam się. ;)[/b]

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#49424  autor: Frasio
 28 sty 2006, 15:55
Eeee no to zdecydowanie ja źle zrozumiałem, ale przyznaj że trochę zbyt ogólnie napisałeś. ;)

Obrazek

#49427  autor: eone
 28 sty 2006, 15:58
Jak zbyt ogolnie? napisalem tak, jak trzeba bylo napisac
zeby podczas puszczania dzwonkow nie musial brac tela do uch
jak to moze bylo inaczej napisac?

kindzior, ale w 6230i (masz 6230i chyba, tak przynajmniej jest napisane w profilu;) ) jest tez inny sposob, jak zniknie napis 'trwa laczenie' to pojawia sie zielony telefonik i wtedy oznacza, ze sygnal poszedl, tak jak w wiekszosci nokiach >nie wiem, czy nie wszystkich ;)<

#49428  autor: przemek910
 28 sty 2006, 15:59
Napiszę jaśniej.

Wybieram kontakt :arrow: naciskam "zielona słuchawkę" czekam aż pojawi się "przekaz połączeń aktywny" czekam jeszcze chwilkę pokazuje się taka ramka z napisem kontaktu np. Jan Kowalski i wtedy jest możliwośc wybrania funkcji głośnik. Czekam na sygnał i się rozłanczam.

#49431  autor: eone
 28 sty 2006, 16:01
spoko, jarze o co chodzi.
ale testowalem to w siemensie cxt70, jak sie pojawil glosnik to mi telefon jeszcze nie wibrowal, musialem odczekac 2-3 sekundy :)

#49432  autor: przemek910
 28 sty 2006, 16:02
Ja mówię jak jest w Nokii ;-)

#49486  autor: eone
 28 sty 2006, 18:04
ale w Nokii mozna tez inaczej, juz pisalem - "jak zniknie napis 'trwa laczenie' to pojawia sie zielony telefonik sprawdzic" w 6230i tez tak chyba jest, no nie? :-) :wink:

#49492  autor: przemek910
 28 sty 2006, 18:12
No pojawia się obok tego kontaktu taka iknoka z zielonym fonikiem. Ale po pojawieni się tego tzreba czekać chyba 2 sekundy na sygnał. W każdym bądź razie nie jest sygnał odrazu ;)

#50374  autor: Gela
 31 sty 2006, 22:03
heh a wracając do n7250i to miałem ją i przez irde mohłem tylko kontakty przesyłac. nawet z kompem mi sie nie łączył... heh

#50590  autor: Osk92
 01 lut 2006, 20:03
Boże co za wymagania ma twój brat ! Z całym szacunkiem ale jaki i*iota potrzebuje widzieć kiedy odszedł głuchy... ehhh kup mu Samsunga... siora w X100 widzi kiedy dochodzi.
W CXT70 skrzypi mu obudowa ? Ojj jaki on biedny. Tak się składa że to jeden z najlepszych wyborów za tę sumę.
Ile on ma lat, że wymaga takich dziecięcych funkcji ! Tylko mi nie mów że i ty musisz widzieć kiedy dochodzi głuchy bez przytykania telefonu do ucha.

#50750  autor: eone
 02 lut 2006, 17:01
Kolejna lama z rocznika 92' :(

Jak sobie wyobrazasz puczanie dzwonkow na wykladach, cwiczeniach, tudziez glosnej ulicy...? co chwila do ucha brac?
Ile on ma lat, że wymaga takich dziecięcych funkcji
o 9 wiecej, niz Ty...

#50761  autor: tomekk
 02 lut 2006, 17:24
eone pisze:Kolejna lama z rocznika 92' :(
Chyba jednak troche przesadzasz :evil:
To ze sa mlodsi od ciebie nie znaczy ze musisz sie na nich wyzywac :!: Jak jestes starszy to swiec przykładem i miej wiecej kultury :wink: pozdrawiam

#50779  autor: eone
 02 lut 2006, 18:14
sorry, ale nie napisalem tego, dlatego, ze ma tyle lat, a dlatego, co napisal...moglby miec 13 lat i pisac na przyzwoitym poziomie..

#51145  autor: przemek910
 03 lut 2006, 23:05
Ty EONE wyraź zdanie o mnie.
I teraz nie "cykaj" opisz mój styl pisania na forum.