• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#2982  autor: Dragon
 09 kwie 2005, 12:37
ten X450 jest wedlug mnie niezly, porzadny teleofn Samusnga, ma tylko troche maly ekranik, ale za to jego jakosc jest wysmienita

#3094  autor: xlord
 10 kwie 2005, 18:21
A ja bym z ta zamiana poczekal przynajmniej do wakacji. Beda nowe modele i bedzie z czego wybierac.

Pozdrawiam

#3098  autor: WitekT
 10 kwie 2005, 18:31
Ano - w czerwcu/lipcu zaczynają się pojawiać telefony, które swoje premiery miały w lutym w Cannes i w marcu na CeBIT. Tak jest co roku.

#3110  autor: Dragon
 10 kwie 2005, 20:08
telefony beda nowe, tylko ze chyba zapomnieliscie ze nowosci kosztuja 8)

#3114  autor: xlord
 10 kwie 2005, 20:17
Dragon pisze:telefony beda nowe, tylko ze chyba zapomnieliscie ze nowosci kosztuja 8)
To jest jasne jak slonce, ale i te w koncu po paru miesiacach tanieja.

Pozdrawiam

#3145  autor: lucasso55
 11 kwie 2005, 11:50
ten samsung mi opdowiada pod wzgledem podstawowych funkcji.nie chce tez w telefonie aparatu a teraz zadko ktory nie posiada.a czekac??oplaca sie??chce tel z klapka:) beda takie??

#3146  autor: lucasso55
 11 kwie 2005, 11:53
dzwonilem wlasnie do http://www.ccs-serwis.com.p z pytaniem ile za samsunga x450!!
powiedzilei mi 529zł nowka sztuka nie smigana,roczna gwarancja prosto od producenta
co mysliscie?

#3152  autor: Dragon
 11 kwie 2005, 14:41
jak funkiel nofka to niezle :lol: chyba warto kupic, ale z drugiej strony nie warto wziasc Motki V500 ? Ma BT i aparat, a mniej wiecej w tej samej cenie kupsiz uzywany

#3196  autor: lucasso55
 11 kwie 2005, 17:43
tylko ze do robienia zdjec uzywam cyfrowki(tak jak telefon zawsze mam przy sobie) a BT mi nie potrzebne do niczego.chce tylko dzwonic i wyslas sms z tel.

#3535  autor: lucasso55
 14 kwie 2005, 14:07
zaszly pewnie zmiany.
biore telefon w plusie i taki jest wybor:
=>motorola v547--349.00PLN
=>samsung sgh-e300--399.00PLN
=>se k700i--399.00PLN
=>nokia6020--349.00PLN

nie sa mi az takie bajery potrzebne ale jezeli moge... :D
chcialbym rowniez zebyscie spojzeli na te telefon ze strony pozniejszej sprzedazy!!!

#3551  autor: Dragon
 14 kwie 2005, 17:47
Motka albo Eryk ( z przewaga dla Eryka:) dlatego ze Eryk ma wieksza pamiec i super wyswietlacz, a Motka na 90% nie ma nagrywanai filmow jescze )