• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#44336  autor: tomekk
 13 sty 2006, 16:57
Bartek pisze:witam, czyli biorac pod uwage uwage
-mpx 200
-v635
-z 1010
ktory bylby lepszy? Mpx ma widze jakiegos windowsa, ale na tym sie wogole nie znam - w czym to jest lepsze, do czego sie przydaje i jak mozna wykozystac? V635 ma z koleii dobry aparat - ale tez ma karty t-flash sporo drozsze od MMC. Zostaje jeszcze z1010 on jest chyba wyposrodkowany. Pozostaje jeszcze kwestia baterii, przydaloby sie zeby dzialala troche wiecej niz 2 dni.A moze jest jeszcze jakis godny uwagi telefon bez klapki?
To jeszcze zalezy czy potrzebujesz aparatu bo jesli nie to stawiam na mpx200. Windows mobile to poprostu system operacyjny na fona. Dzieki niemu mozesz rozbudowywac tel o coraz to nowsze funkcje droga wgrywania specjalnych aplikacji działających na ten system.
Słyszałem takze ze jest on stabilniejszy od symbiana czyli nie powinien sie wieszac...

[ Dodano: 2006-01-13 16:59 ]
kamil1221 pisze:A moze Sagem myX6-2 ??
KLIK test =)
Dane techniczne
Kolejny test
A na allegro dostaniesz go za ok 580-600zl. :D
To miał byc klapkowiec w czarnej obudowie...

#44387  autor: damianopol
 13 sty 2006, 19:10
to weź NOKIE 6320 ma tanie karty MMC i bardzo dobry wyświetlacz noi w miare aparat noi co NOKIA to NOKIA .
Nokia nie zastąpi zadnej innej marki

#44408  autor: Slodziak
 13 sty 2006, 20:07
ej miszczu wiem ze dysleksja i te sprawy, ale powinienes napisac: Nokii nie zastapi zzadna inna firma":) ale spox masz racje!!

Jest jedna rzecz dla której warto życ - SYMBIAN i nie zmienie sie nic!!

#44414  autor: Blondi
 13 sty 2006, 20:35
Co to za model nokii 6320 ?? Nie ma nigdzie takiego :o

#44429  autor: eone
 13 sty 2006, 21:20
pewnie chodzilo o 6230 :P

Nokia - Connecting People :-)

#44534  autor: tomekk
 14 sty 2006, 11:05
damianopol pisze:to weź NOKIE 6320 ma tanie karty MMC i bardzo dobry wyświetlacz noi w miare aparat noi co NOKIA to NOKIA .
Nokia nie zastąpi zadnej innej marki
Z tym wyswitlaczem to chyba "lekka" przesada... 128x128 to był standard 2 lata temu!

#44667  autor: Bartek
 14 sty 2006, 18:40
tomekk pisze:
Bartek pisze:witam, czyli biorac pod uwage uwage
-mpx 200
-v635
-z 1010
ktory bylby lepszy? Mpx ma widze jakiegos windowsa, ale na tym sie wogole nie znam - w czym to jest lepsze, do czego sie przydaje i jak mozna wykozystac? V635 ma z koleii dobry aparat - ale tez ma karty t-flash sporo drozsze od MMC. Zostaje jeszcze z1010 on jest chyba wyposrodkowany. Pozostaje jeszcze kwestia baterii, przydaloby sie zeby dzialala troche wiecej niz 2 dni.A moze jest jeszcze jakis godny uwagi telefon bez klapki?
To jeszcze zalezy czy potrzebujesz aparatu bo jesli nie to stawiam na mpx200. Windows mobile to poprostu system operacyjny na fona. Dzieki niemu mozesz rozbudowywac tel o coraz to nowsze funkcje droga wgrywania specjalnych aplikacji działających na ten system.
Słyszałem takze ze jest on stabilniejszy od symbiana czyli nie powinien sie wieszac...
No, w zasadzie ten aparat czasem by mogl sie przydac. A co do tego windowsa to np. w czym moze sie to przydac? I czy taki windows w telefone bez jakiegos rysika i dotykowego ekranu jest wygodny i funkcjonalny? Pozostaje jeszcze sprawa baterii - na ile one starczaja?

#44669  autor: adam3330sz
 14 sty 2006, 18:59
LUDZIE NIE WCISKAJCIE KITU O MOTCE MPX200! TO JEST NAJGORSZY SMARTPHONE JAKI TYLKO KIEDY KOLWIEK MIALEM! ZACINAL SIE, PSUL MI SIE i WOGULE OCHYDAAAA! moze jedynie fajnie brzmi to ze to ma Windowsa... i wyglad jest ciekawy nic WIECEJ! NIE POLECAM!

[ Dodano: 2006-01-14 19:01 ]
AXO I JESZCZE JEDNO W MPX200 BATERIA TRZYMA 1 DZIEN! jak dobrze pujdzie to MAX wyciagnie 2 dni ale najczesciej mi wytrzymywal 1dzien to byl najwiekszy powod sprzedarzy.. ale nie tylko to dla mnie on mial wiecej minowow :)

Siemens C35i->Nokia 3330->Nokia 8210->Siemens S45i->SonyEricsson T300->Nokia 3650->Sendo X->Motorola MPx200->Panasonic GD 87->SDA Music->SonyEricsson W550i->SonyEricsson W950i->SonyEricsson W910i->SonyEricsson W960->

#44790  autor: damianopol
 14 sty 2006, 22:54
sorki za pomyłke chodziło mi o nokie 6230i

#44958  autor: Slodziak
 15 sty 2006, 15:54
no no ale ta N6230 to ni ejst dla mnie przekonywujaca:)

Jest jedna rzecz dla której warto życ - SYMBIAN i nie zmienie sie nic!!

#45770  autor: thundercrash
 17 sty 2006, 18:36
Motka v500 (klapkowa )
SE K700i (nie klapkowy )

K700i ma chyba wszystkie wymienione opcje