• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#33979  autor: Dragon
 10 gru 2005, 13:47
bierz 6230i, najwyzej jak ci sie nie spodoba to ja zmienisz

#33983  autor: Frasio
 10 gru 2005, 14:22
matis_7893 pisze:pawelek32 - sagem jest tani, no własnie, coś za tani. Ja wole kupić z Nokii, SE i no i może z Motoroli - z pewniejszych firm. Tak samo jest z ubraniami, czy może z piwem: raczej byś kupił Żywca czy tam Tyskie albo Harnasia, niż jakieś nieznane podróbki ( albo bluzę z Adidasa, niż jakąś podróbkę ). No nie wiem ja tak uważam.
To nie tak do końca.
To bardziej tak, jakbyś miał do wyboru za taką samą cenę Merola C klasa z silnikiem 2.0 i podstawowoym wyposażeniem albo Renault Laguna z full wypasem. Co wqybierasz? Firma czy wyposażenie.
Tu masz trochę inaczej, bo tu masz te same funkcje ale za różną cenę. No ale wybierz co xchcesz.
Wątpie żebyś był niezadodwolony z nokii.
Takich jest mało. ;)

Obrazek

#33987  autor: Vin
 10 gru 2005, 14:30
Ja jestem niezadowolony z nokii :!: (niezadowolony bo nigdy jej nie miałem(żadnej :evil: ))

#33988  autor: Kaczy
 10 gru 2005, 14:38
No ja w sumie też za Nokiami nie przepadam.

Kiedyś się zraziłem do 3310 i już nic więcej nie brałem z tej firmy. A większość współczesnych telefonów z mojego zakresu cenowego ma za małe wyświetlacze.
Dlatego wolę Siemensy, bo mają spore ekraniki, a baterie mi trzymają nawet po tydzień bez ładowania :mrgreen:

...::: Made for loneliness :::...

#33992  autor: Frasio
 10 gru 2005, 14:58
Uwaga ! Robi się lekki Obrazek

Obrazek

#34051  autor: Damiano
 10 gru 2005, 21:54
matis_7893 pisze:Damiano - dzięki. chyba Twoja pomoc mi najbardziej podobała :) . Fakt, nie jestem aż taki "wymagający" i "zaawansowany" . Jak na mój wiek ( lepiej nie bede zdradzać ) to chyba wystarczy 6230i, no ale: " zeby cos na zdjeciach zobaczyc trzeba robic zblzienie, przesuwac je ciagle itp, srednio praktyczne, a ogladanie filmow to juz w ogole "srednie". " - jak to powiedział Dragon to mnie troche zniechęca. No nie wiem, się zobaczy jak to będzie :) . Ale jestem zdecydowany raczej na 6230i !!!

pawelek32 - sagem jest tani, no własnie, coś za tani. Ja wole kupić z Nokii, SE i no i może z Motoroli - z pewniejszych firm. Tak samo jest z ubraniami, czy może z piwem: raczej byś kupił Żywca czy tam Tyskie albo Harnasia, niż jakieś nieznane podróbki ( albo bluzę z Adidasa, niż jakąś podróbkę ). No nie wiem ja tak uważam.

POZDRAWIAM!!!

Dzięki, to miło słyszeć ze na coś się przydaje :)

#34052  autor: Dragon
 10 gru 2005, 22:01
rasio, nie przesadzaj tak znowu z tymi oftopami, skoro rozwiazalismy problem to mozemy sobie bez problemu troche zejsc z tematu

P.S. Poza tym to jest moj dzial i ja tu robie porzadki:P

#34084  autor: matis_7893
 11 gru 2005, 01:13
Dzięki za pomoc4, ale jeśli wszyscy odbiegamy od tematu, to ja też dodam 3 grosze:

1. W niektorych sklepach ( trzeba naprawdę dobrze szukac ) 6230i jest w tej samej cenie co 6230 ( bez I :) ).
2. Podobnie brat SE K750i czyli K700i kosztuje tyle co K750i, a K750i tyle co K700i, ale to juz naprawdę rzadki przypadek :(
Dziwne, ale prawdziwe!

No i na koniec chcę pozdrowic Damiana, ktory moim zdaniem trafił w 100. Przecież nie musze kupywać wszystko co najlepsze, skoro i tak nie bedzie mi to potrzebne. Symbia- ee tam nie przyda mi się ( chyba i w tym szkopół :? ). A komorka to nie aparat, a zeby oglądać zdjęcia to najlepiej przy komputerze w domu zajadając popcorn czy tam ciastka wspominając dobre chwile, a nie chodzic z komorką i szpanować po mieście :) .

Dzięki wszystkim za pomoce :) .

#34187  autor: Damiano
 11 gru 2005, 16:37
matis_7893 pisze: No i na koniec chcę pozdrowic Damiana, ktory moim zdaniem trafił w 100. .
Dzięki dzięki... :oops: :oops: :oops: