• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#227972  autor: Xy
 18 paź 2007, 16:43
Videorozmowa tylko w UMTS (3G).
K550i nie ma MegaBass'u, ale jak sie pobawisz korektorem dzwieku to muzyczka gra rewelacyjnie. Nie wiem jak wypada pod tym wzgledem w porownaniu z W810. Jedni mowia, ze K550 gra lepiej, inni zas, ze K550... Pewnie kwestia sluchawek. Ja mam te, co dawali w Erze razem z telefonem i jestem naprawde kontent. Zwlaszcza, ze sluchajac nuty w autobusie czy idac po miescie nie wylapie sie roznic w jakosci ;)

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71

#228053  autor: bilu1991
 18 paź 2007, 21:46
myśle co by nie kupić tego w610i , ale te 126 zł dodatkowe to sporo,
może lepiej nie przepłacać, w sumie wolałbym ten drugi, ale ta pomarańczowa obudowa z tyłu trochę zajaskarawa jest, a ta z białym przodem mi sie nie podoba.

#228194  autor: Osk92
 19 paź 2007, 17:09
126zł dodatkowo za W610i...? Ja bym kupił. W zestawie są akcesoria o łącznej kwocie przewyższającej tę dopłatę. A dodatkowo otrzymujesz rzadszy telefon o lepszym designie (wg mnie). :)

#228221  autor: bilu1991
 19 paź 2007, 19:12
Osk92 pisze:W zestawie są akcesoria o łącznej kwocie przewyższającej tę dopłatę.
też tak pomyślalem, ale chcąc sie upewnić wysłałem maila do bok-u zadowolenia, na stronie w opisie nie ma ujętego zestawu sluchawkowego, ktoś wejdzie na allegro i bedzie sie staral udowodnic, że HPM-70 kosztuje 20 zł, bzdura, kupcie sobie przyjaciółkę, albo tinę z dołączonym radyjkiem, a bedzie ta sama jakośc. Orginały są drogie, a tutaj mogli dogadac się z sonym żeby im przysłali bez słuchawek, byc może stąd niska cena?
napisalem maila , w tytule i pytaniu napisałem że chodzi mi o model W610i
odpowiedź mnie powaliła na kolana, chyba zatrudniają analfabetów albo ślepych,
napisali mi ze nie posiadają modelu M600i
WoooooW :shock: ale eksperci
napisałem do nich ponownie ze nie chodzilo mi o model M600i [nie znam takiego]
tylko o W610i , niestety nie odpisali i wątpie że odpiszą
szok
dzwoniłem tam nawet ale oczywiście ona nic nie wie , napisz maila bla bla bla dowidzenia
w ogóle co teraz sie dzieje to jest smiech, ostatnio byłem świadkiem jak sprzedawca w salonie ery cisnie głupoty starszej parze nie znajacej się na rzeczy, ze w orange kradna pieniądze, i jak zachwalał sobie umowę na 3 lata szkoda gadać , ale nie odchodżmy od tematu
muszę napisac jeszcze jednego maila, spam forever