Sinister_stirrer i Mikis
"do sdz : Co ty człowieku wygadujesz ?
Miałeś kiedyś któryś z tych telefonów w łapie ?
SE JEST O WIELE LEPSZY OD SAGEMA(co to w ogóle jest za firma he hehe)
Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. Ja miałem obydwa z nich i najbardziej denerwujące w SAGEMIE jest orange menu !!!
Z sagemem byłem 4 razy w serwisie przez 1.5 miesiąca a z SE ani razu przez 1.5 roku !!!!!!!!!"
"szczerze w życiu nie kupił bym sagema dla mnie ta firma jest porwonywalna z sendo, trium itp co kolwiek tylko nie sagem.
Moja dziewczyna miała sagema... (matka jej kupiła bo sama rowniez w zyciu by go nie wziela) masakra!!! Ten telefon (czytaj zabawka) nadaje sie jedynie do przybijania gwoździ albo dla małych dzieci jak rozwala nie bedzie szkoda"
Wasze opinia mnie zbulwersowały .Co wy możecie wiedzic o Mitsubishi albo Sagemie, pewnie nigdy w życiu nie trzymalisci żadnego w ręce.
Kiedy to wszystkie telefony zaczynały wprowadzać wyświetlacze które miały po 65tys.kolorow to mitsubishi miał juz w modelu M342i 265tys.kolorów.
Mitsubishi jest świetną marka, która jest niestety nie dostępna na polskim rynku.
Sagem też SA świetne lecz niedoceniane, a model myX 6-2 jest przykładem że ta firmanie rozwija nie to co nokia , która cofa się w rozwoju i produkuje telefony dla ludzi którzy zarabiają po 3000zł miesięcznie.
Sagem jest firmą dla ludzi przeciętnych, którzy chcą wysokiej jakości ale też rozsądnej ceny.
I to jest najważniejsze dla Sagem LUDZIE !