Witam, mam taki problemik, mianowicie potrzebuja telefonu z odtwarzaczem mp3 (koniecznie z mozliwoscia dodawania kart pamieci) w rozsadnej cenie - max 700pln (tylko nowe, moze byc allegro oraz anglia)
Generalnie zalezy mi na rozsadnej jakosci mp3 - audiofilem nie jestem i cudow nie oczekuje w tej kwestii, natomiast bardzo zalezy mi na zywotnosci aku - chcialbym aby aku nie padal po 3-4h sluchania muzyczki. Chodzi o to ze i tak dzwigam cala mase roznorodnego sprzetu i odtwarzacz mp3 jest juz urzadzeniem ktore naprawde przeszkadza czasami, mp3 potrzebne mi nie tyle do sluchania mp3 non stop ale podczas drogi, to znaczy te 2-3h dziennie. Chcialbym aby tel wytrzymal minimum te 2-3d przy 2h sluchania muzyki dziennie + 1h rozmow dziennie.
Pytanie czy do ceny 700pln mozna znalezc cos takiego? Na aparacie zupelnie mi nie zalezy - i tak musze dziwgac lustrzanke ze soba... wielkosc sluchawki, no im mniejsza tym lepsza, ale generalnie powinna byc dosc cieniutka. Z innych funkcji to hm. mozliwosc wyklonywania polaczen i pisania sms'ow
W tej chwili z tego co widze po allegro to L7 najbardziej odpowiada mi optycznie, mozliwosciami tez jest jak najbardziej ok, niewiem tylko jak aku ma sie do moich wymagan? E1 w sumie dokladnie to samo tylko osbiscie mniej mi sie podoba. moze inne propozycje? Zaznaczam ze only nowe sluchawki wchodza w gre a cena 700pln jest juz ta maxymalna jaka moze tlko byc.