Szanowny Vinampie...

chciałem powiedzieć Ci że pojęcie "mały" jest pojęciem względnym. Przykładowo według mnie Siemens ME75 jest stosunkowo nie duży, uważam go za średniej wielkości telefon. Dla niektórych może być tylko kolejnym klocem wypychającym kieszenie w nowo zakupionych dżinsach

. Więc używanie w tym wypadku różnych inwektyw w stylu, że zacytuje "dzieci downa", wcale nie pokazuje twojej wyższości intelektualnej nad nami...,(mówiłeś do mnie i do wendziora, ja używam liczby mnogiej ale mówię za siebie) ponieważ dla mnie zabrzmiało to jakbyś chciał pokazać nam swoją wyższośc nad nami, co mogło po prostu wynikać z pewnego rodzaju nieporozumienia lub niesprecyzowania przez Ciebie twoich kryterii oceniania wielkości.Czy nie wystarczyłoby powiedzieć coś w stylu "Siemens ME75(bądź jaki kolwiek inny tel.) jest dla mnie za duży"?? Uważam ten temat za nie warty kontynuacji więc zamierzam go jak najprędzej zakończyć, a i proszę Cię o nie stosowanie więcej takich wyrażeń w stosunku do mnie, gdyż poczułem się lekko urażony.