• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#88699  autor: Pb
 26 lip 2006, 14:27
całkiem fajny do 100 zeta jest Sony Ericsson T310 ma ekran kolorowy (256 kol. ) polifonie 32kanałową i dyktafon jest dość mały i można doczepić aparat ma mmsy i co najlepsze podczerwień.kosztuje w granicach 70-90 zeta.

http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=209

adres z jego opisem i fotkami ale mimo wszystko jednak nadal polecam motorolę c550

#88712  autor: blipek
 26 lip 2006, 14:55
Ja bym Ci poradził za niewiele ponad 100 zł możesz kupić sobie łądnego Siemensa ST55...
http://www.allegro.pl/9052_st55.html?order=t&view=gtext
Własnego zdania na temat tego telefonu to ja nie mam ale słyszałem że jest w miarę niezły...
ma aparat, kolorowy wyświetlacz i wydaje się być fajny(to oczywiście kwestia gustu) :-D

[ Dodano: 2006-07-26, 14:58 ]
apropo tego SE - pamiętaj o tym jego felernym joysticku

[scroll]Motorola D520 :arrow: Sony CMD-J5 :arrow: Panasonic GD93 :arrow: Sony Ericsson T68i :arrow: Samsung X-600 :arrow: Samsung Z400 :arrow: Nokia E51[/scroll]

#88723  autor: Pb
 26 lip 2006, 15:05
jest jeszcze panasonic gd67 kosztuje grosze ale różne historie słyszałem o nim niepolecam:/.......a jest jeszcze sagem myx5m całkiem nienajgorszy obsługuje dźwięki wav cena podobana do SE t310 ale tego sony ericssona to polecam chyba najlepszy w granicach 70zeta no ale w granicach 100 to najlepsza oczywiście motka c550 wszystko byle nie nokia:)

#88917  autor: Dragon
 26 lip 2006, 22:21
Motorola C550 odpada, rozdzielczosc wyswietlacza jest bardzo mala, co za tym idzie aparat jest bezuzyteczny, co do SE T310 to ogolnie przyjemny telefon i raczej wytrzymaly, na aparat sie nie napalaj bo fotki sa srednie ale podlaczyc zawsze mozna

iaro: porponujesz juz 3 telefon, jezeli naprawde chcesz pomoc to przegladnij porzadnie ceny z aukcji oraz parametry techniczne/opinie a dopiero pozniej pisz, aktualnie tylko rzucasz propozyje nabijajac posty, dawaj nastepny teleofn dopiero jesli autorowi pytania nie spodoba sie poprzedni

#88979  autor: Przemek
 27 lip 2006, 10:31
blipek pisze:Ja bym Ci poradził za niewiele ponad 100 zł możesz kupić sobie łądnego Siemensa ST55...
http://www.allegro.pl/9052_st55.html?order=t&view=gtext
Własnego zdania na temat tego telefonu to ja nie mam ale słyszałem że jest w miarę niezły...
ma aparat, kolorowy wyświetlacz i wydaje się być fajny(to oczywiście kwestia gustu) :-D

[ Dodano: 2006-07-26, 14:58 ]
apropo tego SE - pamiętaj o tym jego felernym joysticku
Ten Siemens jak za tę cenę jest niezły.Często mam z nim do czynienia.Trochę przeszkadza klawiatura,ale da się przyzwyczaić.
Fajny jest jeszcze SE t68i nie ma aparatu ale ma BT i IRdE ;-)

#89079  autor: Pb
 27 lip 2006, 14:42
iaro: porponujesz juz 3 telefon, jezeli naprawde chcesz pomoc to przegladnij porzadnie ceny z aukcji oraz parametry techniczne/opinie a dopiero pozniej pisz, aktualnie tylko rzucasz propozyje nabijajac posty, dawaj nastepny teleofn dopiero jesli autorowi pytania nie spodoba sie poprzedni[/quote]

spoko teraz podam tylko 4 moim zdaniem najlepsze telefony do 100 zl.:

1.Motorola c550-ekran rzeczywiscie kiepski ale ma 4096 kol.,aparat (chociaz ten aparat to taki bardziej do zabawy),poli 32 kanalowa,mmsy,gprs,dzwonki amr i duzo pamieci-2,4MB to duzo jak na taki tel.,mala ale dosc solidna komorka bateria 750mAh cena na alegro 80-110 zeta

http://telepolis.pl/telefony.php?id=110 <-dane techniczne tego fona

2.SE T310-ekran 256 kol,poli 32,irda,dyktafon,mmsy,gprs,podobno wytrzymaly bateria polimerowa co do ceny niewiem ale uzywany na alegro spokojnie powinien byc do 100zl.ale ja widzialem nawet po 50

3.Alcatel One Touch 535-parametry zblizone do nokii 6610 niema tylko radia i javy za to ma o wiele lepsza polifonie 24kan. i dyktafon,ekran 4096kol.128x128px,to samo co one touch 735,ciezko go dostac ale na alegro czasami mozna znalezc cena niewiem ale w granicach 100 zeta powinien byc

mam nadzieje ze pomoglem zaraz podam linki do stron z parametrami siemensy odradzam sa kiepsko wykonane dosc szybko sie psuja i maja slabe oprog.

[ Dodano: 2006-07-27, 14:46 ]
sorki napisalem ze podam 4 podalem 3 bo chcialem podac 3 ale sie pomylilem na pocz.i napisalem 4 :)

http://telepolis.pl/telefony.php?id=235 <-link do parametrow alcatela ot535

a do sonyer. T310 podalem juz wczesniej

#89251  autor: v3wi
 27 lip 2006, 20:12
Ja też polecę Siemensa ME45.. Nawet mam takiego gdzieś niepotrzebnego z prawie nową baterią :)

#89824  autor: ganc2
 29 lip 2006, 23:25
Siemens mt50! On spełnia wszystkie twoje wymagania a sam go kupiłem na allegro, tylko po to żeby sprzedać drozej ;-) więc miałem kontakt z tym telefonem

#89886  autor: radwan
 30 lip 2006, 12:30
za 100zl moge ci odstopic mojego samsunga c 100:D jak cos to pisz 3510522