• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #84752  autor: sharkky
 08 lip 2006, 11:44
po pierwsze to witam na forum! :mrgreen:
i od razu mam do pytanko :P
ktory fon jest najlepszy? motorola E770v czy samsung X700 ??, a moze motka E1000?
wszystkie maja mozliwosc rozbudowania pamieci, zaden nie ma irdy(co nie stanowi dla mnie problemu), e770v ma gorszy aparat(ale czy rzeczywiscie tak duzo odstaje od konkurentow?>, samsung jest niestety najdrozszy....(patrze na ceny nowych na allegro)
prosze o wypisanie wad i zalet wymienionych modeli(ciekawi mnie ile trzyma bateria, jaka jest jakosc mp3, itp)
dzieki&pozdro!

#84764  autor: szczeka
 08 lip 2006, 12:49
witam

tak, aparat w e770v duuzo odstaje od tego w x700, troszke mniej od e1000, ale tez sporo.

e1000 ma zdecydowanei najlepszy wyswietlacz- bajka :D ogromna rozdzielczosc, super kolorki.. aparat robi w miare niezle foty, ale tylko przy swietle dziennym, ogolnie jest sporo slabszy od x700. samsung do tego ma radio. nie wiem, jak baterie, ale w x700 powinna najdluzej trzymac. jakosc mp3 w e1000 jest bardzo dobra, wrecz swietna, jak na telefon, zas w samsungu tez niezla, ale troszke slabsza.
ja bym wybral samsunga.. ladniejszy design, sporo mniejszy od e1000, radio, ladniejsze menu, wg. mnie wiekszy komfoty uzytkowania..
a e770v nie znam za dobrze, ale aparat vga mowi sam za siebie ;) tzn. nie jest zly, ale przy 1.3mpx x700 wyglada blado.

#85128  autor: uśmiechnięty
 11 lip 2006, 07:18
Ja z tej trójki wybrałbym Samsunga X700. Sam ostatnio zastanawiam się nad jego wyborem, ale podoba mi się jeszcze kilka innych modeli.

Jeśli zależy Ci na najszybszym oprogramowaniu, weź X700.

Jeśli zależy Ci na najlepszym aparacie, weź X700.

Jeśli zależy Ci na radiu i dość dobrych mp3, weź X700.

Jeśli zależy Ci na największym wyświetlaczu (X700 też ma spory - 1.9''TFT), weź E1000.

Jeśli zależy Ci na najlepszych mp3 (minimalnie lepszych od X700), weź E1000.

E770v w niczym nie jest lepsza od konkurentów. Z tej trójki wziąłbym X700. Najmniej awaryjny. E1000 często się tnie. Co do baterii, w żadnym z tych modeli nie jest najlepsza. Pozdrawiam,

uśmiechnięty;*

#85772  autor: orB
 14 lip 2006, 13:33
uśmiechnięty;* pisze:Ja z tej trójki wybrałbym Samsunga X700. Sam ostatnio zastanawiam się nad jego wyborem, ale podoba mi się jeszcze kilka innych modeli.

Jeśli zależy Ci na najszybszym oprogramowaniu, weź X700.

Jeśli zależy Ci na najlepszym aparacie, weź X700.

Jeśli zależy Ci na radiu i dość dobrych mp3, weź X700.

Jeśli zależy Ci na największym wyświetlaczu (X700 też ma spory - 1.9''TFT), weź E1000.

Jeśli zależy Ci na najlepszych mp3 (minimalnie lepszych od X700), weź E1000.

E770v w niczym nie jest lepsza od konkurentów. Z tej trójki wziąłbym X700. Najmniej awaryjny. E1000 często się tnie. Co do baterii, w żadnym z tych modeli nie jest najlepsza. Pozdrawiam,

uśmiechnięty;*
Jak widziałeś E770 tylko na obrazkach(albo i wcale) to może się powstrzymaj zamiast pleść głupoty co?

Bateria trzyma nawet do 5-6 dni.
Wyświetlacz lepszy od tego w SE k750i
mp3 ma duuuużo lepsze od X700
i jest duuuuużo szybsza od X700 o E1000 już nie mówiąc

#85831  autor: uśmiechnięty
 14 lip 2006, 19:22
Pewnie, każdy chwali swoje, prawda? Chwalisz ją, bo ją miałeś! :smt005 Pamiętaj, że to tylko moja opinia i miałem okazję się nią pobawić! :evil:

[ Dodano: 2006-07-14, 19:27 ]
Wiesz czym mnie najbardziej rozśmieszyłeś? Tym, że sądzisz, że e770v ma lepszy ekranik od k750i... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005