• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #82730  autor: mordi05
 28 cze 2006, 22:39
witam.. jaki telefonik za 200zl uzywany z allegro z ir lub(i)bt, kolorowy wyswietlacz, polifonia, moze byc z aparacikiem i wygodna klawiatura do pisania smsow

#82733  autor: uśmiechnięty
 28 cze 2006, 22:46
Najlepszym wyborem w tej cenie będzie Sony Ericsson T610. Ma aparat, spory wyświetlacz, irdę i bluetooth.

Tu Ci daję przykładowy link z aukcją ---> #

Możesz jeszcze ewentualnie poszukać Sony Ericsson'a T630, ale on kosztuje używany w db stanie tak około 40-50zł drożej od T610, ale jak się uda znaleźć ciekawą ofertę, to się nawet nie zastanawiaj... :wink: :lol:

#82746  autor: Benkok
 28 cze 2006, 23:23
Tutaj poradze Sagema myX5-2. Jak dla mnie lepszy od SE. Napewno ma lepszy aparat, wyświetlacz, więcej pamięci i wogule jest lepszy :wink:

#82747  autor: l3p
 28 cze 2006, 23:25
Ja bym wybral T630 z uwagi i na IR & BT bardzo funkcjonany fonik z aparatem moze nie najlepszej jakosci

#82754  autor: szczeka
 28 cze 2006, 23:41
ja bym bral n3200 :)

irda jest, aparacik oczywiscie tez.. a do tego, zeby sie nie nudzilo radio :)

naprawde fajny telefon, sam mialem i polecam.

#83059  autor: mordi05
 30 cze 2006, 11:16
chyba się zdecyduje na 3200 albo tak sobie przegladam allegro to moze nokie 6100 nie ma aparatu ale fajny maly telefonik... T610 i T630 odpadaja bo znajac se a w dodatku uzywane maja slabe joye;P..

ps za sagemami nie przepadam tak jak za simensami xD

#83063  autor: Przemek
 30 cze 2006, 11:25
ja bym polecil sagema myx5-2 :wink:
jest aparat,irda,ladny wyswietlacz,przyzwoite zdjecia :wink:

#83073  autor: adrian.exe
 30 cze 2006, 12:01
T610 i T630 odpadaja bo znajac se a w dodatku uzywane maja slabe joye;P..
Słabe joy'e występowały w serii "K",a nie "T"
Z T630 nie ma problemów,mój tata go aktualnie uzytkuję i nie ma z nim najmniejszych problemów.Do 200zł chyba najlepszy wybór

::Przyszłość jest jasna,przyszłość to Orange::
Vinamp i Raphael_12,takich napalonych małolatów na SPAM jeszcze na świecie nie było...GAME OVER
Nie pojawiajcie się na moim forum,nie macie tam czego szukać!