• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #81398  autor: Vin
 23 cze 2006, 16:24
No co mozna by wymienić SX'a...tak, żeby nie było zbyt dużo dopłaty :?:
Wymagania:
Jeśli nie ma kart pamięci to min 50mb...
Mp3 w stereo
dość ładny duży wyświetlacz

No i tyle :)
Nokia 6230 odpada na starcie ze względu na wyświetlacz... :smt011

Zastanawiam się nad wymaną na:
Samsunga D500,
Motkę E1
Jestem otwarty na propzycje :)

Do D500 podobno można dokupić subwoofera...jeśli ktoś miał stycznośc z tym jak to gra to prosił bym, aby napisać...

#81414  autor: Przemek
 23 cze 2006, 17:48
a jest w ogole sens takiej wymiany?

#81415  autor: szczeka
 23 cze 2006, 17:55
sx1 taki chwalony przez Vinampa niby super, extra i w ogole nie ma lepszego, polecany kazdemu.. a tu nagle wymiana %) jesli mozna wiedziec, to co Cie do tego sklonilo?

d500 bylby dobrym wyborem, ma super wyswietlacz, ladne, intuicyjne menu, jak wszystkie samsungi :) dobry aparat, sporo pamieci, b.dobre mp3..

e1 jest mimo wszystko slabsza od sx1, nie ma sensu zamieniac siemensa na nia.

#81423  autor: Vin
 23 cze 2006, 18:08
Co mnie skłoniło :?:
Całokształt :smt005 :smt005
Ale tak na serio to potrzbuje czegoś mniejszego, z głośniejszymi mp3 - poprostu potrzebuje odmiany... :)
Ale do wymiany chyba nie dojdzie - przeraża mnie łączenie się z kompem w samsungu... :wink:

#81429  autor: wendzior
 23 cze 2006, 19:07
moto v360 :o
sposob łaczenia z pc to albo czytnik kart pamieci, albo kabelek usb, ktory jest w zestawie.
ma dobry wyswietlacz i bardzo dobre mp3. grają głosno i porządna jakosc.
tylko ze jest z klapka, ale nie wiem czy to jakas roznica dla ciebie.
ogolnie sredni ten telefon, ale nie jest zły

#81448  autor: Vin
 23 cze 2006, 20:36
Lubie klapki, ale nie lubie motek - temat można zamknąć - przemyślałem sprawe i jeśli nie będe musiał dopłacić to na D500 wymieniam :)

#81450  autor: kamil1221
 23 cze 2006, 20:44
Wedle zyczenia - temat zamykam... :wink: :smt006

Powodzenia w namyslach - oby trafne byly... :D