• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#72011  autor: sledz92
 06 maja 2006, 10:08
gomez1982jakoś ja nigdy się nie spotkałem z zepsutą do szpiku kości nokią.
Nokie jak już wspominałem na tym forum robi telefony dla Łatwości obsługi i trwałości
Ja bym brał Nokie 6021,telefon normalny i napewno trwały a TOBIE gomez musiał się trafić jakiś...*^%&$@#_*^&&^%$@@! ten telefon :mrgreen:

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#72031  autor: gomez1982
 06 maja 2006, 11:44
U mojego kumpla psuła sie wibra,raz jej nie było,raz była.Czasami dzwonek połaczenia dzwonił,czasem nie.Telefon miał humory jak kobieta w ciąży.Później zaczeły się jakieśinne wk.....denerwujące problemy i poleciał telefon do serwisu.Teraz nie wiem jak się sprawuje bo długi weekend by :mrgreen:

#72076  autor: Dragon
 06 maja 2006, 15:40
nie przesadzajmy ze Nokai robi bezlbedne telefony- w serii np 6510 byl jakis bladi trzeba ja bylo wymienic, podobnie w 6310i

#72090  autor: gomez1982
 06 maja 2006, 16:57
A pamiętacie 8210 i te jej wyświetlacze ciągle siępsujące?Przynajmniej ja pamiętam jak idea zrobiła na te telefony promocje a później każdy z nimi do salonu biegał bo wyświetlacze siadały.

#72211  autor: Zenek
 07 maja 2006, 07:15
Ja słyszałem, że wtedy trafiła do Polski ogromna partia wadliwych egzemplarzy 8210, dla idei właśnie jak kolega mówi, coś podczas produkcji zostało spieprzone, bo zdarzały się również egemplarze z innego źródła , z którymi nie było w ogóle żadnego problemu. A jednostkowe problemy to chyba każdy model telefonu na rynku ma.

#74149  autor: adamek372
 16 maja 2006, 18:49
no cóż chyba wezme motorolke

[ Dodano: 2006-05-17, 10:37 ]
No weszedł jakiś nowy tel do oferty mixplus LG KG220 Butterfly ale ja i tak wole motorole od jakiegoś głupiego lg!!

[ Dodano: 2006-05-17, 10:41 ]
A co najlepsze od 30.06.2006 wchodzi nowy mixplus może dadzą jakieś nowe telefony!!!
Albo chociaż niech obniżą cene motoroli L7!!! A jak nie to biore v235! :mrgreen: :D :lol: :smt005 :smt004

#75437  autor: Degree
 22 maja 2006, 22:40
Możesz wziąc 6020 lub 6021. Jest też Samsung X640 od 49zł :) :)
Kurde V3 jest droższa od L7 :shock:

#80235  autor: adamek372
 17 cze 2006, 17:40
nigdy samsunga we wtorek albo w środe dostane jakąś specjalna oferte tak mi powiedzieli w salonie plusa ale ja biore motorole v235 chyba ze mi cos innego zaproponuja w super cenie ale to raczej nie mozliwe! :-D :smt004 :mrgreen: