1michalk pisze:Co do dzieku mp3 mono w Noki 3660. Czy to jest tak samo jak w moim obecnym necu, ze jest tylko jedna słuchawka?
Nie. Dźwięk jest na dwóch słuchawkach, ale nie ma efektów przejścia z jednego głośnika do drugiego. Poza tym tu nie o mono chodzi- chodzi o 22khz! ten dźwięk wydaje takie hmmm...szumienie? Nie wiem jak to określić.Najlepiej sam się przekonaj ściągając jakąś piosenkę w 22khz.
Siemens SX1 ogolnie telefon spoko, glownie dlatego ze ma symbiana ale za to ta jego klawiatura. Przeciez wedlug mnie tam nie idze napisac szybko smsa.
Mylisz się. Po (najwyżej) tygodniu smsy pisze się szybciej niż na zwykłej klawiaturce- bo nie robisz ruchów prawo lewo góra dół, tylko samo góra dół. Jeśli i tak się nie przystosujesz, to masz grę typegun, która pomaga w opaowaniu klawiatury.
Chyba tez zaraz dodam sonde, albo Wy mi odpowiedzcie co jest najlepsze z tych 3 telefonów: Motorola c975, nokia 3660, Siemens SX1 bo z tego co wyczytalem z waszych postów te modele sa najlepsze za takie pieniądz.
O motce się nie wypowiadam, bo nie miałem jej. Natomiast co do pojedynku sx1 vs 3660 zdecydowanie wygrywa siemens!
zalety siemensa:
świetne mp3 i radio w stereo
możliwość patchowania go.
możliwość wgywania themesów
hot swap ddla kart pamięci (czyli nie musisz wyłączać telefonu, by zmienić kartę pamięci)
mniejszy i ładniejszy (co do drugiego oczywiście wg mnie)
wady w stosunku do 3660:
hmmmm...dla niektórych klawiatura, ale dla mnie nie
zalety 3660:
normalna klawiatura
P.S mam pytanie, czy do któregoś z tych telefonów pasuje karta pamieci taka jak do aparatu cyfrowego?jest to karta SD( przynajmniej tak na niej pisze)
Nie.