• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#76935  autor: ywis
 29 maja 2006, 19:00
uśmiechnięty;* pisze:Nokia 6230i nie tyle ma większy wyświetlacz, co o lepszej rozdzielczości. Martwi mnie jedynie to 65 536 kolorów, ładne chociaż zdjęcia robi? i ładnie się to wszystko wyświetla? Nokia bardzo mi się podoba, z lampy się już wyleczyłem, ale nie wiem jak będzie to 65 536 kolorami, Samsung ma 262 144 kol. Jeśli cokolwiek wybiorę, to na pewno któryś z tych dwóch modeli!!

Mam prośbę:

Czy mógłby mi ktoś przesłać na mojego e-maila [email protected] zdjęcie z Nokii 6230i rozdzielczośći 1,3 Megapiksela?

:wink: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll: :smt004 :smt006
Jeśli chodzi o wyświetlną ilość kolorów, Ty tego w ogóle nie zauważysz, więc nie ma się co zastanawiać skoro podoba Ci się Nokia, to ją bierz. Mogę zapewnić, że decyzji nie pożałujesz :)

#76952  autor: piotrz
 29 maja 2006, 19:55
szczeka pisze:
piotrz pisze:6230i, bo ma większy wyświetlacz i karty pamięci
jaki wiekszy..

sporo mniejszy.

ale i tak sie niezle prezentuje dzieki rozdzielczosci 208x208...

a fotki z 6230i sa TUTAJ
Wymiarowo tak, ale rozdzielczościowo nie.

#77025  autor: Bartosz
 30 maja 2006, 06:49
a może zamiast Nokii 6230i to lepiej Samsunga X700 ?

moim zdaniem dużo lepszy telefon - nie ma problemów z softem , lepszy wyświetlacz no i dużo nowszy od 6230i :mrgreen:

#77206  autor: uśmiechnięty
 31 maja 2006, 15:20
Wiecie co? Wiem, że z waszej strony przewaga zdecydowanie biła na Nokię. Ja wiem jest zajebista! X700 także. Ale wolałbym mieć coś dla odmiany pierwszy raz w życiu z klapką...

to są Samsungi, które mi się podobają:

e360
e720
z300
z500
x800

może ewentualnie coś innego z "klapą"?:D ale proszę, tylko z klapką. Stwierdziłem, że te rozkładane są fajniejsze i mniej się nudzą. :wink: :wink:

#77235  autor: deejay
 31 maja 2006, 18:56
witaj
a ja ci polecam takiego oto samsunga E380 dzis sie nim bawilem i robi wrazenie niestety w necie jeszcze nie ma o nim info tylko jakis stary model wyskakuje:) a z tych co podałes ja stawiam na : Z500
pozdr
 #77835  autor: scott948
 03 cze 2006, 20:58
Moim zdaniem Nokia6230i. MMa dobry aparat foto, dobre mp3, radio i po za tym jest to Nokia. Pozdrawiam

#77883  autor: User Telepolis
 04 cze 2006, 00:18
Zdjęcia z aaparatu 6230i,są przecież porównywalne,a prawie takie same jak w 6230,wszystko zależy od światła...najlepszym wyborem będzie chyba z500.Telefon elegancki,funkcjonalny,ma dobry wyświetlacz,aparat średniej jakości,dobra polifonia,karty pamięci TransFlash,troszkę drogie...zewnętrzy wyś z 65tysami kolorów,IrDa,BT,kontakt w telefonie to chyba ze 1000 pozycji,więc warto w niego zainwestować.

#77950  autor: ghost89
 04 cze 2006, 13:30
z500 ma tylko fajny wygląd....naprawde zabawa nim nie robi jakiejś takiej...przyjemności..(oczywiście w troche innym słowa tego znaczeniu)