• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#72900  autor: sledz92
 10 maja 2006, 15:51
Ja was nie rozumiem,jak można wydawać 1500zł na telefon :?:
Ja nigdy tyle nie wydam na tela...chyba,że będzie to coś w stylu PSP :-D
No i oczywiście jak pójdę do roboty( :arrow: kierynek policjant :wink: )

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#72909  autor: pumba
 10 maja 2006, 16:06
sledz92 pisze:Ja was nie rozumiem,jak można wydawać 1500zł na telefon :?:
Ja nigdy tyle nie wydam na tela...chyba,że będzie to coś w stylu PSP :-D
No i oczywiście jak pójdę do roboty( :arrow: kierynek policjant :wink: )
sledz92 na ten temat była juz dyskusja, więc jeśli tego nie rozumiesz to użyj funkcji szukaj i poczytaj tamten temat. A tak wogóle to jak przeglądam forum to ty chyba piszesz posty w każdym temacie i coraz więcej z nich nic nie wnosi do tematu i jest tylko spamem więc opanuj się bo dostaniesz jeszcze jedno ostrzeżenie i wtedy nie będziesz mógł już wogóle pisać :wink:

#72911  autor: sledz92
 10 maja 2006, 16:08
ok.

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#73106  autor: Orange
 11 maja 2006, 17:21
no dobra 6280 kupiona. sprawuje sie super ;) ale kiedys napewno wymienie na 3250 :D jest zajebista !! Dzieki za posty. Moderatorów prosze o zamknięcie tematu.

together we can do more