• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #72261  autor: fufu
 07 maja 2006, 12:58
witam odlozylem troche floty i chcialbym kupic jakis telefon z mp3 o jakosci conajmniej takiej jak w creative muvo i zlaczem na karty mmc mile widziany dobry aprarat z brakiem ograniczen dlugosci filmow ZA POMOC Z GORY DZIEKUJE

Pozdrawiam Piotrek

#72264  autor: Benkok
 07 maja 2006, 13:23
Nie wiem czy jakość może być taka sama jak w typowych odtwarzaczach mp3. Napisz ile odłożyłeś. Telefony z dobrą jakościa mp3 i złączem mmc to:
-siemens sx1;
-sendo x.
Nic więcej do głowy mi narazie nie przychodzi. Później może jeszcze cos dopisze.

#72267  autor: fufu
 07 maja 2006, 13:32
tak do 1200zł

#72271  autor: Benkok
 07 maja 2006, 13:41
To nie wiem po co ci w takim przedziale cenowym mmc. Tam są już tylko SD, czy RS-mmc. Więc z mmc nie znajdziesz telefonu z w miare dobrą jakościa mp3(w porównaniu z normalnymi odtwarzaczami). Telefony jakis polecam to:
-SE w550i
-SE w800i
-SE k750/d750
Ja bym chyba wybrał coś z seri W, w końcu są to telefonu do słuchania muzyki. Najlepszy w tej cenie to SE w800i i to go bym kupil. Poczekaj na wypowiedzi inncyh forumowiczów i wtedy podejmij decyzje :wink:

#72272  autor: Przemek
 07 maja 2006, 13:53
Akurat jakość muzyki np.K750i od W800i nie różni się.Przynajmniej ja różnicy nie słyszałem.Różnią się softem i kartą pamięci w zestawie :wink:

#72273  autor: sledz92
 07 maja 2006, 14:05
Mogę Ci poradzić motorole e770v
Telefon rewelacyjny,MP3 dobrej jakości,nie odbiegają od tych z k750i :wink:
Złącze Kart MicroSD (TransFlash),BT,aparat VGA,ale i tak robi lepsze fotosy niż w SX1 i może nawet robić lepsze niż w K700i! ! ! Gry trójwymiar,oczywiście po wgraniu ich do telefonu :P <click> maszu tu link do mojego tematu,gdzie masz opisane większość funkcji e770v.

Pozdrowienka...

[ Dodano: 2006-05-07, 13:07 ]
Sx1 też jest dobrym rozwiązaniem,ale ma jednego wielkiego MINUSA
Symbian 6 :evil: jakby nie mogli wpakować symbiana 2000 :wink:
No i Soniaki są troszke drogie,a motke,którą Ci zaprezentowałem dostaniesz na allegro w granicach 500zł.

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#72294  autor: fufu
 07 maja 2006, 15:23
kart rs-mmc czy sd sa lepsze od zwyklego mmc?

#72298  autor: orB
 07 maja 2006, 15:41
W E770v możesz nagrywać nawet ponad 18 godzin długości filmu, możesz sobie ustawić wysoki bitrate z poziomu komputera i filmiki są cudne ;) Tylko że jest ona na karty trans-flash, ale możesz jej też używać jako SD :-) Muzyka w słuchawkach jest bardzo dobra,lepsza niż w ROKR E1.
ps. zwykłe mmc juz są przestarzałe i wychodzą z użycia

#72303  autor: sledz92
 07 maja 2006, 16:23
Motorola e770v to poprostu przenośna wieża :P
Zobacz jakie formaty muzyki odtwarza:
AAC, AAC+, RealAudio8, MIDI, WAV
Formaty video:
H.263, MPEG4, RealVideo 9
Max. czas czuwania:
320 h (13,3 dni)
Szkoda,że nie ma Radia,ale i tak jest THE BEST! Dużo lepsza od SX1
No,jedynie czego w nim nie wiem to to czy ma kompozytora dźwięków :-D

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#72308  autor: szczeka
 07 maja 2006, 16:56
ja bym raczej bral k750i, lub d600, ale one maja slot na inny typ kart pamieci..
 #72329  autor: piotrz
 07 maja 2006, 18:21
fufu pisze:witam odlozylem troche floty i chcialbym kupic jakis telefon z mp3 o jakosci conajmniej takiej jak w creative muvo i zlaczem na karty mmc mile widziany dobry aprarat z brakiem ograniczen dlugosci filmow ZA POMOC Z GORY DZIEKUJE

Pozdrawiam Piotrek
bardzo dobre mp3 ma se w800. A poza tym to moze być każdy telefon, tylko trzeba kupić przejściówkę na minijacka i dobre słuchawki (np. kossa, albo sony)
Ja polecam n6630 lub do 1200 n70...

#72332  autor: Kaczy
 07 maja 2006, 18:25
No właśnie- N70.

Dodatkowo będziesz miał multimedialny kombajn niemalże do wszystkiego (zdjęcia 2 Mpix, Symbian).

N70 spokojnie kupisz za 1200 zł, a nawet ciut taniej :-D

...::: Made for loneliness :::...

#72374  autor: Dragon
 07 maja 2006, 21:13
karty nie dziela sie na leszpe/gorsze osiagami sa podobne tylko ze sa roznych urzadzen, roznia sie wymiarami i poborem energii, gwarantuej ci ze nie bedziesz widzial roznicy jesli bedziesz mial w telefonie MMC a np MiniSD (roznice zobacysz w portfelu:p) N70 jest super ale mp3 to akurat nie wybiega przed szereg, wybierz W800i, sprzedaj ta karte 512 ktora masz w zestawie, dokup 2GB (patrzalem na ceny i i niezle stanialy :shock: )

#72719  autor: Orange
 09 maja 2006, 17:09
człowieku nie zastanawiaj się tylko bierz Nokie 3250 !!!!

together we can do more

#72728  autor: Dragon
 09 maja 2006, 17:41
jakosc dzwieku jest lepsza w SE ze wzgledu na douszne sluchawki (do Nokii nawet osobno nie mozna takich dokupic)