• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #70131  autor: pawelek90_lomza
 26 kwie 2006, 19:21
tak jak w temacie

...wiele innych... :arrow: SE K750i :arrow: N6630 :arrow: Samsung Z400i :arrow: LG P7200 :arrow: 2x N6233 :arrow: E61 :arrow: Motorola V3i D&G :arrow: Motorola V1050 :arrow: N3250 :arrow: 3x N73 ME :arrow: N95 i E61i

#70132  autor: Benkok
 26 kwie 2006, 19:33
Ja osobiście bym nie zaufał tej firmie 8) Musisz napisać coś więcej żebyśmy mogli ci pomudz np. za ile masz okazje go kupic :?: :-D

#70164  autor: bonas
 26 kwie 2006, 21:08
Jeśli chcesz zamienic Nokie 6600 na LG L5100 to ja bym wybrał mimo wszystko LG.

Od Nokii jest po prostu, zwyczajnie lepszy: ma lepszy wyświtlacz ( 256 tys. kolorów + wyś. zewnętrzny - 65 tys. ), jak dla mnie to dobry, a nawet b. dobry aparat itp...

ale faktycznie napisz coś więcej, bo nie wiadomo czego oczekujesz od telefonu :-)

#70167  autor: pawelek90_lomza
 26 kwie 2006, 21:28
No zeby w miare dobre foty cykał, na mp3 mi juz bardzo neiz alezy bo mis ei zndziły i tak ich na nokii malo słuchałem bo szybko bateria padała, ogolnie jak bede chcial to sobie Mp3 na amr przetwozre i ebd emiał(bo z tego co miw iadomo Lg nie ma MP3)

Mi sie ogolnie w miare podoba ale nie ejst piekny ale nie na wyglodzie mi zalezy ten teleofn bed emial kolo 3 tygodni miesioca wiec nie msui byc kosmiczny oby dobre foty robil i w miare fajne filmy(choc do tego mam cyfrowke).

Tak to wiecej nie wiem co pwiedziec, szoda ze nie ma BT ale nie mzoan meic wszytskiego, teleofn moge kupic za ok. 450zł. Mysle ze bedzie git. Mysle ze sie tak szybko nie znudzi chodz boje sie tego ze to LG (tłumacz szajs , jak dla mnie, ale od razu rzymu nie zbudowano musz eposzerzxac horyzony ) :)

...wiele innych... :arrow: SE K750i :arrow: N6630 :arrow: Samsung Z400i :arrow: LG P7200 :arrow: 2x N6233 :arrow: E61 :arrow: Motorola V3i D&G :arrow: Motorola V1050 :arrow: N3250 :arrow: 3x N73 ME :arrow: N95 i E61i

#70182  autor: bonas
 26 kwie 2006, 23:32
pawelek90_lomza pisze:No zeby w miare dobre foty cykał, na mp3 mi juz bardzo neiz alezy bo mis ei zndziły i tak ich na nokii malo słuchałem bo szybko bateria padała, ogolnie jak bede chcial to sobie Mp3 na amr przetwozre i ebd emiał(bo z tego co miw iadomo Lg nie ma MP3)

Mi sie ogolnie w miare podoba ale nie ejst piekny ale nie na wyglodzie mi zalezy ten teleofn bed emial kolo 3 tygodni miesioca wiec nie msui byc kosmiczny oby dobre foty robil i w miare fajne filmy(choc do tego mam cyfrowke).

Tak to wiecej nie wiem co pwiedziec, szoda ze nie ma BT ale nie mzoan meic wszytskiego, teleofn moge kupic za ok. 450zł. Mysle ze bedzie git. Mysle ze sie tak szybko nie znudzi chodz boje sie tego ze to LG (tłumacz szajs , jak dla mnie, ale od razu rzymu nie zbudowano musz eposzerzxac horyzony ) :)

Ja bym na Twoim miejscu brał tego Lg bez zastanowienia. Co prawda marka LG nie jest tak popularna jak Nokia i nie cieszy się az tak dobrą opinią jak nokia, ale jak juz napisałes nie od razu Krakow zbudowano..... poza tym zdaje mi się ze jakośc tych telefonów się podnosi... (przynajmniej powinna.. :-D :-D :-D :-D )

#70206  autor: piotrz
 27 kwie 2006, 10:01
pawelek90_lomza pisze:No zeby w miare dobre foty cykał, na mp3 mi juz bardzo neiz alezy bo mis ei zndziły i tak ich na nokii malo słuchałem bo szybko bateria padała, ogolnie jak bede chcial to sobie Mp3 na amr przetwozre i ebd emiał(bo z tego co miw iadomo Lg nie ma MP3)

Ja na Twoim miejscu kupił T5100. ma javę i mp3. a L5100 niestety tego nie posiada :nie: