• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #58940  autor: dziedziel
 06 mar 2006, 18:52

W zwiazku z tym iz szanowny tatus zabiera mi wspaniałomyslnie mojego p910i :smt010 musze go czymsc przynajmniej w miare zastapic, ktory z tych telefonow polecacie?? A moze macie inne propozycje zalezy mi na:

Cena - do 500zł
Wyswietlacz - musi byc dobrej jakosci
Najlepiej jakis system operacyjny (najlepiej symbian z s)
Dobra jakosc MP3
Kamerka nie gra roli

Co wy na to??

Pozdrawiam Dziedziel

#58944  autor: zol82
 06 mar 2006, 18:59
Tylko SX1. Spełnia wszystkie kryteria które podałeś.
Nokia N-gage QD nie ma oftwarzacza mp3

#58947  autor: Frasio
 06 mar 2006, 19:01
QD chy6ba nie ma radia ani mp3 w standardzie. ;)
Bierz zwykłego n-gage, jak wolisz zaoszczędzić trochę, a SX!, jak chcesz aparat i większe możliwości patchowania i nie tylko.
Sam wybierz.

A tak przy okazji, to czemuż straciłeś swojego SE. ;)

P.S.: Jeszcze może być P800. ;)

Obrazek
 #58951  autor: piotrz
 06 mar 2006, 19:13
dziedziel pisze:
W zwiazku z tym iz szanowny tatus zabiera mi wspaniałomyslnie mojego p910i :smt010
uuu...wielka szkoda :cry: sam zostane z moim p910 :( No ale takie jest życie.
co do wyboru to qd NIE!!! mp3 ma w mono (22khz) nie ma radia, symbian 6.1 bez możliwości zmiany skórek, kompletna klapa.Jak już to n-gage CLs! przynajmniej ma mp3 i radio.Ale i tak sx jest lepszy.mp3 w nim brzmią PIĘKNIE, można go patchować, tylko, że ma słabą baterię (2-3 dni).

#58969  autor: mkforever1
 06 mar 2006, 19:50
Witam,
Moim zdaniem SX1. Kombajn multimedialny i chyba najlepszy telefon w czasach swojej świetności :) Tyle że wygląd kontrowersyjny i obsługa wymagająca przyzwyczajenia się - klawisze numeryczne po bokach.

Pozdrawiam,

#58972  autor: szczeka
 06 mar 2006, 19:59
zalezy Ci na mp3 i zastanawiasz sie nad qd? ;-) hehe...
sx1 technicznie jest bezapelacyjnie lepszy, wyglad troche..ekhm :) ale qd tez nie jest najladniejszy...jak nie zalezy Ci na aparacie to moze n-gage cls? ma mp3 i radio...

#58973  autor: dziedziel
 06 mar 2006, 20:04
Frasio pisze:A tak przy okazji, to czemuż straciłeś swojego SE. ;)
Głupia sprawa, mam 3 młodsze siostry i jak kazdy straszy brat i troche dokuczam i raz troche przegiołem :twisted: i rodzice powiedzieli ze "jak nieumiem doceniac tego co mam to tego nie bede miał" czy jakos tak i p910i bedzie dzielone miedzy 3 młodze siosty (o zgrozo) przeciez to nie jest telefon dla nich, to telefon dla mnie :cry:

Pozdrawiam Dziedziel

#58976  autor: tomekk
 06 mar 2006, 20:07
No w sumie n-gage cls nie była by zła... ale sx1 lepszy :wink: Duze mozliwosci ingerencji w soft no i aparat zawsze lepiej miec niz nie miec :wink:

#58977  autor: szczeka
 06 mar 2006, 20:08
Głupia sprawa, mam 3 młodsze siostry i jak kazdy straszy brat i troche dokuczam i raz troche przegiołem i rodzice powiedzieli ze "jak nieumiem doceniac tego co mam to tego nie bede miał" czy jakos tak i p910i bedzie dzielone miedzy 3 młodze siosty (o zgrozo) przeciez to nie jest telefon dla nich, to telefon dla mnie
powinno sie szanowac decyzje rodzicow, bo w koncu to rodzice, ale...! po info w profilu, ze jestes prawie dorosly..jak moga Ci zabrac telefon i podzielic go na siostry? jednej dadza klawiature, drugiej baterie, a trzeciej korpus, tak..? rotfl ;)
i zamiast kupowac nowy telefon, porozmawiaj z nimi, przepros, zmien swoje zachowanie, a telefon wroci do Ciebie...no chyba, ze to rodzicie kupili Ci telefon i za niego placa, wiec to juz troche zmienia postac rzeczy, ale tak chyba nie jest, bo to byloby dziwne, ze w wieku 17 lat rodzicie kupili telefon i za znecanie sie nad siostrami go zabrali ;) hrhr, sorry jak urazilem... :)
ale troche w sumie OFF TOPIC :-)