• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#58871  autor: tomekk
 06 mar 2006, 15:42
szczeka pisze:a mc60 ma jeszcze aparat :)
Taaa... "aparat" :smt005 Miałem ten telefon dosc długi czas i nie polecam go. Chodzi wolno, tnie sie, zdjeci fatalne, lipny wyswietlacz.. ciesze sie ze go sprzedałem :wink:

#58882  autor: mkforever1
 06 mar 2006, 16:56
Witam,
Polecam Siemensa S55. Całkiem fajny telefon - jak na Siemensa :) A co do T68i to szczerze odradzam - badziew przeokropny - miałem kiedyś (dawno temu jak był nowością :) )- wieszał się co chwile, resetował bez powodu, do pisania smsów tez sie nie nadaje bo jest jakieś 5 albo 6 znaków do tyłu - w praktyce wygląda to tak że już kończysz pisać wyraz na klawiaturze a on dopiero zaczyna :) Jeśli chodzi o jego fukcje to ma może trochę lepszy wyświetlacz od S55 (czytelniejszy) ale tylko tyle. Nie ma javy i polifonii. Siemens dłużej wytrzymuje na baterii - SE max 1 dzień - mój tyle wytrzymywał a był to nowy telefon :!: :!: T68i to chyba najgorszy wyrób Sony Ericssona :)

MC 60 wspomniany powyżej to okropny telefon. Szczerze nie polecam!!!

Pozdrawiam,

#58903  autor: szczeka
 06 mar 2006, 18:07
a czemu nie nokia 3100? lub nawet 3200..?
3100 kupi sie za 160-170, a 3200 za 190-200 :)
a telefony na pewno lepsze od s55, m55, czy t68i ;)

#58966  autor: mkforever1
 06 mar 2006, 19:46
szczeka pisze:a czemu nie nokia 3100? lub nawet 3200..?
3100 kupi sie za 160-170, a 3200 za 190-200 :)
a telefony na pewno lepsze od s55, m55, czy t68i ;)
W sumie racja, te Nokie mają zdecydowanie lepsze wyświetlacze i ogólnie jak dla mnie są fajniejsze. Tyle że są to telefony z zupełnie innej półki i nie oferują tego co S55 czy nawet ten okropny T68i - nie maja bluetooth'a a to w pewnym stopniu ogranicza ich funkcjonalność.

Pozdrawiam,

#58974  autor: szczeka
 06 mar 2006, 20:04
aj tam bluetooth :) rekompensuje im to wyswietlacz ;) do tego 3200 ma aparat, niby taki, jak mc60, ale na jej wyswietlaczu foty wygladaja calkiem ok, posiada rowniez bardzo dobre radio :) jak dla mnie to duze plusy...