• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#5434  autor: sky
 10 maja 2005, 20:52
Mnie tam raczej bardziej przeszkadza krotki czas dzialania. Z tego wzgledu np. funkcja odtwarzania multimediow jest troche pretensjonalna. Godzina sluchania mp3 i czas na zmiane baterii. No ale to w koncu narzedzie biznesowe do dzwonienia a nie player. A co sadzicie o SE Z1010? Wiadomo ze jak kazdy SE muli ale czy sa problemy z softem? Do tego ta dziwna wtyczka zasilania do ktorej trzeba sie przywyczaic.

Chance favours the prepared mind.

#5502  autor: Dragon
 12 maja 2005, 19:27
ta wtyczka nie jest zla :) Ten Eryk nie jest zly, tylko jak juz pisalismy w ktoryms temacie ma problemy z przechodzeniem pomiedzy GSM UMTS, a co do ogolnych problemow z softem to male ma, troche niedopracowane to oprogramowanie

#5505  autor: sky
 12 maja 2005, 20:04
Ta wtyczka jest koszmarna - co za projektant ja wymyslil? U mnie juz dwa razy wyrobily sie styki mimo ze obchodze sie z nia jak z jajkiem ... Soft tez glupeje: wybierajajc nowa wiadomosc od razu zapisuje pusta w folderze "Niewyslane" - po wejsciu do tego folderu nic tam nie ma, nie da sie wybrac litery "Z" podczas pisania wiadomosci - po prostu przeskakuje do kolejnego znaku i trzeba edytowac ... Kicha :evil:

#5519  autor: xlord
 12 maja 2005, 20:43
Co by nie mowic to motki i samsungi sa ostatnimi czasy liderami w dziedzinie rozwiazan mobilnych.

Pozdrawiam

#5521  autor: WitekT
 12 maja 2005, 20:45
A Samsung w czym jest liderem? We wkładaniu telefonów w aparaty cyfrowe? No - modele z cyfrową TV pokazał i to w sumie wszystko - "liderowanie" to przecież nie polega na wsadzeniu 3GB dysku w telefon, albo prezentowaniu modeli różniących się tylko oznaczeniem i kształtem obudowy. ;)

#5522  autor: Dragon
 12 maja 2005, 20:56
skoro to takie latwe to wsadz dysk z kompa do komorki, obiecuje ze bede do ciebie mowil mistrzu :P

#5523  autor: WitekT
 12 maja 2005, 21:00
Inaczej - co jest w tym trudnego dla producenta? Akurat ten konkretny model Samsunga wyposażony jest w Windows Mobile, czyli to jest smartfon. To samo mogę osiągnąć wsadzająć 3GB CF-microdrive w dowolnego palmtopa z czytnikiem CF...

#5525  autor: sky
 12 maja 2005, 21:20
Mnie akurat Samsung kojarzy sie ze sprzetem AGD. wszak nieprzypadkowo nektore ich modele (te z okraglymi wyswietlaczami na klapce) nazywane sa pralkami ... ;)

#5534  autor: Dragon
 13 maja 2005, 16:18
:) wlasciwie to wygladaja jak pralki, ale jakby na to nie patrzec, jakosciowo sprzet maja super :)