• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #54943  autor: kalin
 19 lut 2006, 19:04
Jo.Jak w temacie.Kumpel ma zamiar go sobie sprawic i prosi o jakies opinie.Ma go ktos?

#54967  autor: tomekk
 19 lut 2006, 20:25
Ogolnie w tej cenie to bardzo ciekawa propozycja. Moim zdaniem jednak dskfalifikuje go brak ir/bt :?

#54981  autor: Frasio
 19 lut 2006, 20:59
Lepsza V360/635 w tej cenie.
Mają BT. ;)

Obrazek

#54989  autor: kalin
 19 lut 2006, 21:15
Jestes Frasio chyba do tylu z cenami...V980 jestem w stanie kupic za 370 zl,a modele ktore podales kosztuja grubo powyzej 400 zl.Niestety kumpla nie stac na taki wydatek.Co do Irdy/BT sam mam pewne watpliwosci,zastanawiam sie jak korzystac z takiego telefonu.Irdy na dobra sprawe uzywam tylko do wysylania roznego rodzaju pierdul ale czasem sie przydaje.

#55030  autor: orB
 20 lut 2006, 07:34
A po cholere komu irda. Toż to przedpotopowy wynalazek 8) wolny i niewygodny. Nie wiem co wszyscy z tą irdą. Bluetooth to jeszcze rozumiem :roll: ale i tak najlepszą i najszybszą drogą na zrzucanie i wgrywanie "pierdół" jest czytnik kart pamięci :mrgreen:
Frasio pisze:Lepsza V360/635 w tej cenie.
Mają BT. ;)
Pokaż mi v635 albo v360 za 370zł :twisted:

heheh jak korzystać z takiego telefonu? Zapewniam Cię że normalnie :mrgreen: Tylko powiedz kumplowi żeby nie kupował czarnej v980 bo jest brzydka :mrgreen:

#55148  autor: kalin
 20 lut 2006, 16:23
O widze ze masz ten telefonik :-D Chcialem sie zapytac jak jest z odtwarzaczem mp3.Jakosc daje rade? Bo im wiecej o nim czytam tym sklaniam sie ku temu zeby zamowic na allegro dwa :-D Swoja droga jeszcze moglbys mi cos napisac o jakosci zdjec/filmikow. O i jeszcze czy mozna ustawiac na dzwonki i alarmy(budzik np) pliki mp3.

#55182  autor: orB
 20 lut 2006, 18:26
kalin pisze: O widze ze masz ten telefonik :-D Chcialem sie zapytac jak jest z odtwarzaczem mp3.Jakosc daje rade?
nie używam go jako odtwarzacza ale jak na telefon to całkiem si
kalin pisze: Swoja droga jeszcze moglbys mi cos napisac o jakosci zdjec/filmikow.
TU masz z c975 czyli prawie to samo, co do filmików to są bardzo dobre jak pogrzebiesz troche w fonie
kalin pisze:O i jeszcze czy mozna ustawiac na dzwonki i alarmy(budzik np) pliki mp3.
Tak

#55218  autor: kalin
 20 lut 2006, 20:31
Jak cos mi jeszcze przyjdzie do glowy to zapytam,narazie nie mam pomyslow :wink: Dzieki za pomoc.