• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #53545  autor: michaś
 12 lut 2006, 16:29
Witam.
Chce sie was zapytac odnosnie MDA
1.Czy mozna na nim edytować pliki worda i excela ?
2. Co jest lepsze czy SYMBIAN czy windows ?
3. Czy mda w erze ma polskie menu ?
4. Ile pamięci ma mda compact ?

To chyba tyle.

#53561  autor: [email protected]
 12 lut 2006, 16:53
1 tak
2 ponoc windows jest bardziej stabilniejszy (nie mialem za wiele doczynienia z tym)
3. nie ma
4. widze ze nawet nie poszukales na tej stronie 8) u gory jest zakladka telefony ;)

#53564  autor: Dragon
 12 lut 2006, 17:05
co do Symbian vs Windows musialbys sam ocenic, jak dla mnie lepszy Windows i wybralbym MDA Compact, chyba ze bardzo zalezy ci na klawiaturze, ale jeslin ie to tylko MDA

#53582  autor: mation
 12 lut 2006, 18:24
ten MDA zawsze mi sie podobał i jakos wydaje mi sie lepszy od nokii chociazby dlatego ze ma wiekszy wyswietlacz :)
a co do porównania symbian vs. WM to ciezko powiedziec. kazdy bedzie mial inne zdanie bo są to dwa rózne systemy i oba maja jakies wady i zalety.

#53586  autor: michaś
 12 lut 2006, 18:35
Najbardziej mnie męczy ten brak polskiego menu czy da radę go jakoś wgrać ?
A czy w n70 można edytować exela i worda ?

#53590  autor: [email protected]
 12 lut 2006, 18:54
michaś pisze:Najbardziej mnie męczy ten brak polskiego menu czy da radę go jakoś wgrać ?
A czy w n70 można edytować exela i worda ?
jak wgrasz odpowiedni program to mozna