• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #51205  autor: ziomel
 04 lut 2006, 11:27
witajcie...uzbieralem juz troche kasy i zastanawiam sie nad wymiana...bede wymienial gdzies za tydydzien, dwa i sie juz zastanawiam co wziasc interesuje mnie jakas nokia z symbianem na oku mam 6630, 6680, i n70....jeszcze moja uwage przykula 3250 nisetety nie wiem kiedy bedzie dostepna...dlatego pyatm sie co byscie wybrali??...6630, 6680, n70 czy 3250 jak zdazy w ciagu dwoch tyg sie pojawic...z gory dzieki za odp.

#51206  autor: Frasio
 04 lut 2006, 11:33
Nie no, jak potrzebujesz wideokonferencje, nowszego symbiana i 0,7 Mpix więcej, ale za dużo więcej kasy i trochę wolniejszą, to bierz N70.
Jak nie, to bierz 6630.
Najszybsza z tych trzech, a i najłdniejsza.

Ale jeśli mógłbyś poczekać na 3250, to zdecydowanie weź ją.
Nie wiem jaka szybka, ale bardzo ładna i stworzona do słuchania muzy. ;)
Piękna.
Bierz 3250. ;)

Obrazek

#51207  autor: tomekk
 04 lut 2006, 11:34
Jesli chcesz uzywac tego telefonu przez długi czas to ajlepiej bedzie jak wezmiesz n70 - umts... a jak nie tooo tez n70 :wink: Jak dla mnie najlepsza z tych co wymieniles :-)

Aaaa sorka nie zauwazyłem jescze tej 3250 :oops: Hmmm no fakt ładna jest... Jak masz mozliwos wziecia to ja bierz :wink: mimo iz nie ma videokonferencji to funkcjami nie odstaje od n70 nooo i pewnie duzo lepiej odtwarza muze 8)

#51220  autor: piotrz
 04 lut 2006, 12:12
ja bym wybierał między:
n70- super aparat, filmy, 3g
6630-najszybsza.
3250- stworzona do mp3.ale bez wideokoferencji.

#51226  autor: ziomel
 04 lut 2006, 12:29
a wiecie moze kiedy pojawi sie 3250 w polsce albo na swiecie w sprzedazy?? jeszcze ewentualnie w gre wchodzil by spv c550...co o tym sadzicie??
Ostatnio zmieniony 04 lut 2006, 12:39 przez ziomel, łącznie zmieniany 1 raz.

#51228  autor: piotrz
 04 lut 2006, 12:34
w pierwszy kwartale 2006 roku. cena 350 euro. więcej tu

#51252  autor: ziomel
 04 lut 2006, 13:48
jeszcze moze byc mda compact co o nim myslicie??