• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #48416  autor: ziomel
 25 sty 2006, 15:45
co bedzie lepsze do worda i internetu??...i takiej ogolnej zabawy...z gory dzieki za opinie

#48448  autor: Dragon
 25 sty 2006, 16:12
do worda lepiej Communicaor ze wzgledu na pelna klawiature, a do internetu i "ogolnej zabawy" lepiej MDA. Do internetu lepiej bo:
ma wiekszy ekran
ekran jest dotykowy (czyli zamiast "skakac" po kazdym linku ja kw Nokii klikasz na niego) pzoa tym 9210i nie ma GPRS. A jesli chdozi o golna zabawe to na MDA jest wiecej programow

#48513  autor: Damiano
 25 sty 2006, 19:32
Też bym wziął MDA :)

#48541  autor: piotrz
 25 sty 2006, 20:18
ja też wolałbym mda. olał bym pełną klawiature, bo na mda możesz pisać rysikiem....chyba :|

#48550  autor: mation
 25 sty 2006, 20:33
mda fajny telefonik. pamietam jak gralem na nim w tomb raidera. ogolnie fajny tlefonik

#48708  autor: tomekk
 26 sty 2006, 10:57
Tez wolałby mda bo nie prepadam za pelna klawiatura no i mda ma lepszy ekran!

#50479  autor: mkforever1
 01 lut 2006, 14:11
Witam,
Zdecydowanie MDA :) Miałem 9210i i mam niemiłe wspomnienia dot. tego telefonu :)

Pozdrawiam,