• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#45972  autor: Snoopy_wawa
 17 sty 2006, 23:30
Jeszcze jedno pytanie jak jest w N70 z polifonia? Gra to jakos, czy raczej porazka?

#46002  autor: Slodziak
 18 sty 2006, 09:25
Snoopy_wawa pisze:Jeszcze jedno pytanie jak jest w N70 z polifonia? Gra to jakos, czy raczej porazka?
No w mojej 6630 gra wg mnie bardzo dobrze a tam jest lepsza polifonia i jest cool..

Poza tym to ja tez sie zastanawiałem jak bedzie gralo w mojej 6630 ale teraz to nie sluchama żadnych dzwonków polifonicznych - lepsze są TRUE TONE i Mp3!!!

sam sie przekonasz!!

Jest jedna rzecz dla której warto życ - SYMBIAN i nie zmienie sie nic!!

#46048  autor: Przemek
 18 sty 2006, 13:04
Snoopy_wawa pisze:Jeszcze jedno pytanie jak jest w N70 z polifonia? Gra to jakos, czy raczej porazka?
W teje klasie telefonów o polifonie możesz być spokojny :wink:

#46100  autor: piotrz
 18 sty 2006, 15:52
polifonia w n70 jest na pewno świetna.w 6680 jest wspaniała, a w tej pewnie bedzie jeszcze lepsza

#46104  autor: tomekk
 18 sty 2006, 16:05
Snoopy_wawa pisze:SE p910i napewno juz nie biore.
K750i ciagle nie ma w orange i nie wiem czy jest sens na niego czekac, wiec pozostaje D600E lub nokia N70.
Czy do Samsunga mozna kupic mocniejsza baterie bo szukalem ale nie znalazlem nic na ten temat, jak jest z programami i grami na ten telefon, duzo jest tego?
Do piatku mam czas ma podjecie dezyzji, za nokie musze zaplacic troche wiecej niz za d600e.
Sorry ze tak marudze, ale chce podjac dobra decyzje
Jezeli zalezy ci na programach i grach to bierz n70. Symbian zagwarantuje ci mase aplikacji które nie znudzą sie tak szybko jak java!

#46187  autor: Slodziak
 18 sty 2006, 20:02
Snoopy powiedz co wybrałes jak juz kupisz:) :o

Jest jedna rzecz dla której warto życ - SYMBIAN i nie zmienie sie nic!!

#48309  autor: Snoopy_wawa
 25 sty 2006, 09:00
Kupilem Nokie N70, wczoraj wieczorem ja odebralem. Jak narazie jestem zadowolony i uwazam ze to dobry wybor.

#48321  autor: tomekk
 25 sty 2006, 10:42
Snoopy_wawa pisze:Kupilem Nokie N70, wczoraj wieczorem ja odebralem. Jak narazie jestem zadowolony i uwazam ze to dobry wybor.
Tez mysle ze dobrze wybrałes. Jak juz sie lepiej zapoznasz z fonem to napisz nam cos o nim, co o nim sadzisz itp.