• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#36163  autor: piotrz
 19 gru 2005, 21:30
super_electric pisze:
raf0803 pisze:Siema, mam do was pytanie szukam telefonu (tak jak w temacie) ale:
1. z dobrym aparatem
2. dobra bateria 3-5 dni
3. moze byc radio albo mp3 ( ale nie musi )
4. ładna polifonia
5. niech to nie bedzie sagem, alcatel ani sony ericsson
cze_gościuCo powiesz na Nokie 6230(zwykłe?)

1.gościu chyba żeś na głowę upadł!!!
Przeiceż przeczytaj sobie opinie tu : - - - > www.telepolis.pl/telefony.php i znajdź n6600 i rpzeczytasz ile krytyki tak jest

2.slot na karty pamieci,

Od super_electric : :lol: :lol: :lol: :lol: chyba ci się popmyliło_z n3650 mój drogi :mrgreen:

3.symbian,

oooooooo tooooo niedooooooobrze... :( . MMS-em go zainfekujesz , uruchamia się 12 sekuind . Nie popieram .

kosiorski wyswietlacz

4.od super_electric : duży jest , ale polifonia mi się nie podoba . To samo z profilem "Milczy" - chcesz po kryjomu sprawdzićczy ktoś ma dobrą wibrę i ... wyjdzie że sie dałeś nabrac

ladna nawet %-) hawude :!: :!: :!: :!: :!:

albo jak CI nie przeszkadza wyglad sx1 to sx1 :D mp3 + radio :)

5.człeku chyba żeś się naćpał :[ . Przecież to kosztuje bardzo duża sumę (chyba koło 800zetów). TYLE

1.nie samymi opiniami człowiek żyje... jakoś mam 6600 i wogóle na nią nie narzekam. nie sprawia mi problemów, ani nic.

2. Przecież 6600 i sx1 MAJĄ karty pamięci!!!!!

3.
a) po pierwsze, żeby mieć eirusa, trzeba POZWOLIĆ na jego instalację
b) te wirusy są bardzo rzadkie w polsce.

4. co masz do profilu "milczy" :shock: ? jak Ci się nie podoba, to możesz zawsze włączyć "zebranie"!!

5. jeśłi mówisz o sx1 to chyba żeś ty się naćpał... można go kupić SPOKOJNIE za 600zł.

#36175  autor: super_electric
 19 gru 2005, 21:59
[quote]nie samymi opiniami człowiek żyje... jakoś mam 6600 i wogóle na nią nie narzekam. nie sprawia mi problemów, ani nic.

2. Przecież 6600 i sx1 MAJĄ karty pamięci!!!!!

3.
a) po pierwsze, żeby mieć eirusa, trzeba POZWOLIĆ na jego instalację
b) te wirusy są bardzo rzadkie w polsce.

4. co masz do profilu "milczy" Shocked ? jak Ci się nie podoba, to możesz zawsze włączyć "zebranie"!!

5. jeśłi mówisz o sx1 to chyba żeś ty się naćpał... można go kupić SPOKOJNIE za 600zł.[/quote]

No wiesz... y... Miałem nieraz do czynienia z wyżej wymienionym modelem Nokii . Wiem,że nie samymi opiniami człowiek żyje . Wiadomo żeby opłacalność zakupu foniku trzeba poznać zdanie użytkownika , np . kolegi który jakiś czas już go używa . Owszem Siemens SX1 ma kartę pamięci . Aaaa skąd wiesz o tym???????! No to dobrze iz wirus pojawia się rzadko w Polsce .

Co do listy profilów : hmmm...:roll: interesujące . Pogadam z posiadaczką tejże sluchawki :o.

Co do ostatniego zdania : no ... w moim mieście kto miał SX1 już się go pozbył . A najbardzoej mnie denerwuje w nim , że no... orgranizator wchodzi powoli :? . To tyle. Pozdr. Merry Christmas and a Happy New Year . S_e

#36177  autor: piotrz
 19 gru 2005, 22:03
stąd to wiem, że codziennie mam bt włączony przez CO NAJMNIEJ 2 godziny i nigdy mi żaden wirus nie przyszedł.
a mmsami są rzadkie

#36244  autor: mation
 20 gru 2005, 13:09
w moim mieście kto miał SX1 już się go pozbył
To duza ta wioska (czyt.miasto) musi byc jak znasz wszystkich ludzi i wiesz ze nikt go nie ma :)

#36271  autor: Vin
 20 gru 2005, 15:00
Przecież on jest z internetu
to duża wioska :D

#36281  autor: mation
 20 gru 2005, 15:11
to moze to jakis bot w stylu snikersa :?: :D:D:D:D:D

Ale juz nie robmy oftopa