• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#27695  autor: luukkaassz
 28 paź 2005, 18:27
Po dwóch tygodniach używania 6230 moge powiedzieć, że telefon jest nawet fajny gdyby nie ten kurz pod wyświetlaczem, mały ( ale bardzo dobry) ekranik no i ta bateria ( ale to mi najmniej przeszkadza. Teraz zamierzam sobie kupic sx1 i porównam oba telefony. Wydaje mi się, że sx1 będzie lepszy, ale tym będę mół napisac dopiero wtedy gdy będę go mieć.

#27703  autor: Dragon
 28 paź 2005, 19:03
ja bym wolal 6230, jest mniejszy, a do SX1 sie ostatnio zrazilem, kolega go ma i ciagle mu cos nawala

#27709  autor: luukkaassz
 28 paź 2005, 19:38
Jak mi się bedzie cos działo z sx1 to sobie zmienie. Mam nadzieje, ze z moim będzie wszystko w porzedku.

#27902  autor: xao
 29 paź 2005, 14:13
polecam samsung'i wyczes, nap e-720 e730 :) z300 a co do noki to moja pana ma jak dlamnie to ona jest h** nie polecam

pszepraszam za błendy ortograficzne ale mam dyslekcje i robie dószo buenduw

#27930  autor: MarcinK
 29 paź 2005, 16:13
jak juz kupisz SX-a,sprawdz jaki jest soft wszystkie wersje ponizej SVN 15 mialy bugi, :wink:

#28683  autor: luukkaassz
 03 lis 2005, 20:41
No i sobie kupiłem SX1 czarnego. Udało mi się bo się nie wiesza, i nie ma z nim problemów jak to ma miejsce z innymi sx1.

#28689  autor: MarcinK
 03 lis 2005, 21:12
bo z sx1 nie ma problemow, a jak chcesz cos do sx-a to zapraszam na strone ktora mam w podpisie :-D :-D :-D

#28695  autor: Dragon
 03 lis 2005, 21:36
no nie powiem zzeby z SX-1 sie nic nie dzialo, mam kumpla ktoremu sie zacina co 2 sekundy (od razu widac ze to Siemens :P )

#28696  autor: piotrz
 03 lis 2005, 21:37
luukkaassz pisze:No i sobie kupiłem SX1 czarnego. Udało mi się bo się nie wiesza, i nie ma z nim problemów jak to ma miejsce z innymi sx1.
ooooo...dobry wybór... :)
p.s z sx1 nie ma problemów, jeśli jest soft powyżej 14, ale większość go ma

#28722  autor: MarcinK
 04 lis 2005, 09:32
SVN 14 ma ciągle wiele bug'ow , czasami sie wiesza, ale w SVN 15 problemow juz takich nie ma, tyle tylko ze FW15 nie jest po polsku a tylko po angielsku, niemiecku, rosyjsku włosku i chyba francusku i czesku