• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#13090  autor: Bartosz
 23 sie 2005, 20:32
no i pozatym rewelacyjna klawiatura i bardzo wygodnie pisze się smsy i ogólnie naprawdę polecam - nokia zrobiła duży postęp ale penie jest to wynikiem silnej konkurencji ze strony SE :-D

#13122  autor: Dragon
 23 sie 2005, 21:27
WitekT pisze:
Dragon pisze:watpie zeby kosztem ceny sie to odbywalo :)
A czemu?
no bo co z tego ze maja 50% udzialow w rynku telefonow skoro nic na tym nei zarabiaja ?

#13130  autor: WitekT
 23 sie 2005, 21:42
O to właśnie chodzi, że nie mają i walczą... Muszą - bo takie LG i Samsung to z cenami tak schodzi...

#13174  autor: Qnie
 24 sie 2005, 00:08
A ja chyba jednak zaryzykuje i kupie D750i zobaczymy co SE potrafia... Mam nadzieje ze nie zawiode sie na nim. Mialem wczesniej N6230 telefonik dzialal bez problemu i jak na tamten okres byl calkiem niezlym fonem :-D (kupilem go zaraz jak wszedl na polski rynek, jeszcze cieplutki byl prosto z salonu Nokii)

...i wszystko jasne :P

#13247  autor: Dragon
 24 sie 2005, 10:42
WitekT pisze:O to właśnie chodzi, że nie mają i walczą... Muszą - bo takie LG i Samsung to z cenami tak schodzi...
musza obnizac ceny zeby nie wyleciec z rynku, ale na pewno nie robia tego tylko dal statystyk

#13262  autor: WitekT
 24 sie 2005, 11:21
Źle na to patrzysz. Kwestie statystyk są ważne, bo są szalenie prestiżowe. Dwa - dzięki efektowi skali można zjechać z kosztami produkcji...

#13444  autor: Bartosz
 24 sie 2005, 21:25
no i oczywiście psychika ludzka - te telefony są oki bo są na pierwszym miesjcu w sprzedaży :-D

#13452  autor: Qnie
 24 sie 2005, 23:06
No juz po zakupach... :-D Kupilem dzisiaj SE D750i jak narazie telefonik mi sie bardzooo podoba,aparat robi kapitalne fotki, myslalem ze bedzie troszke gorzej a tu prosze, mile zaskoczenie :-D
PS. Moze mi ktos powiedziec jak ustawic Bluetooth?? Robie wszystko wedlug instrukcji no i moge przesylac pliki z kompa na tel i odwrotenie od brata z komorki(K700i) do mnie itd.... ale jak biore opcje: ''Moje urzadzenie'' to wyswietla mi sie nazwa brata kom. np K700i ale nie mam opcji przegladaj. Wyswietla mi sie cos takiego jak uslugi i nic wiecej. Brat jak najedzie u siebie w kom. na moj profil to wyswietla mu sie odrazu ''przegladaj'' wie ktos moze jak to zrobic??(zebym mial opcje ''przegladaj''

...i wszystko jasne :P