• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#118596  autor: oprych
 29 paź 2006, 00:55
Ja potwierdzę to, co pisali babeo83, i gomez1982, te baterie o tak ogromnej pojemności to zwykły pic na wodę, do tego ta cena. Czy naprawdę ktoś jest w stanie uwierzyć, że za tak nie wielkie pieniądze dostanie super baterię o mega pojemności (która często nie ma nawet opakowania ani producenta)

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#118632  autor: tomekkk
 29 paź 2006, 09:06
babeo83 pisze:
tomekkk pisze:to tylko bateria, mozna kupic wieksza, probonuje 2000mAh (nie jestem pewien czy do tego telefonu akurat jest taka) i wtedy bedzie trzymac, teoretycznie 3,5 raza dluzej, czyli i tak malo :P
Jako elektryk mogę powiedzieć, że te beterie o pojemności 2000mAh to "pic na wodę fotomontaż" Wpakowanie mega pojemności do określonych gabarytów jest drogie. Gdyby to było takie "hop siup" to byloby pieknie ...
nie wiem czy nokia tak ma ale moj tata kupil sobie nowa baterie (stara trzymala jakies 3dni) 1200mAh i teraz mu trzyma tydzien i dluzej. dla uscislienia moj tata ma nokie 3310 :P

Człowiek uczy się przez całe życie, z wyjątkiem lat szkolnych...

Cała seria Sony Ericssona
Obrazek
 #118813  autor: Sławi
 29 paź 2006, 17:55
Dziękuje wszystkim. Napewno opinie te pomogą mi podjąć ostateczną decyzję. !!! :smt006

#118935  autor: bywalec
 29 paź 2006, 22:39
k510i bezwatpienia nie pakuj sie w benki odradzam

#119051  autor: Przemek
 30 paź 2006, 14:36
Heh...to ja jeszcze powiem, że jeśli masz zamiar słuchać mp3 z telefonu, to karty pamięci są niezbędne i w tym wypadku lepszy będzie Benq, ale ta bateria... :roll:

#119077  autor: tomekkk
 30 paź 2006, 15:44
Heh...to ja jeszcze powiem, że jeśli masz zamiar słuchać mp3 z telefonu, to karty pamięci są niezbędne i w tym wypadku lepszy będzie Benq, ale ta bateria...
jesli bateria jest marna to po co mp3i karty pamieci:?: karty pamieci wsumie nie biora duzo bateri, ale przy sluchaniu mp3 na benku dlugo raczej nie pogra :(

Człowiek uczy się przez całe życie, z wyjątkiem lat szkolnych...

Cała seria Sony Ericssona
Obrazek

#119633  autor: Necro Lord
 01 lis 2006, 09:39
JA wybrałbym jednak k 510i.Kolega zakupił sobie niedawno i trzeba powiedzieć , że zrobił na mnie miłem wrażenie.BS-a nie znam lecz jednak postawiłbym na SE.Choć BS nie jest wcale taki najgorszy.