• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#117368  autor: przemek910
 26 paź 2006, 18:16
jacenty1812 pisze:Koleżanka ma juz troche tego fona i nie narzeka. Wszytsko chodzi idealnie.
Ja również nie mam z nim problemów.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#117373  autor: JacekS
 26 paź 2006, 18:25
To 600 zł moge jeszcze zaproponować nokie 6260

#117419  autor: tomekkk
 26 paź 2006, 19:36
N6260 to bardzo ciekawy fon, ale jednak za te pieniadze nie oplaca sie kupowac tej noki, ja bym polecal LG U8360. posiada Karty pamieci, Flash przy aparacie, 256tys kolorow na wew wyswietlaczu, na zew. 65tys. odtwarzacz mp3. i wiele innych ciekawych funkci i mozna ja kupic juz za 400zl!! moj brat ja ma juz jakies 5misiecy i sie mu nie psuje ani nie nazeka :D

Człowiek uczy się przez całe życie, z wyjątkiem lat szkolnych...

Cała seria Sony Ericssona
Obrazek

#117442  autor: kibic220
 26 paź 2006, 20:08
w k750i dżojstik to największa wada ale ma także beznadziejne menu, jak każdy sony ericsson oprócz k800i, ale jego zaletą jest na pewno dobry wyświetlacz i 2Mpix. faktem jest to że w tym telefonie pomieszczono bardzo dużo dodatków pomimo ze jest on taki stosunkowo mały w porównaniu z nokią ale nokia jednak ma symbiana i osobiście moim zdaniem jest to lepsza marka niż sony. jeżeli bardzo chcesz mieć soniaka to sprawdz s700i lub v800i. pozdro

Gała

#117445  autor: tomekkk
 26 paź 2006, 20:20
kibic220 pisze:w k750i dżojstik to największa wada ale ma także beznadziejne menu, jak każdy sony ericsson
menu to kwestia gustu :D a co do joysticka to musze ci przyznac racje :( ale nie kazdy taki jest, na szczescie :D moze uda mi sie kupic ten dobry :D

Obrazek

#117622  autor: hettman
 27 paź 2006, 12:59
kibic220 pisze:w k750i dżojstik to największa wada ale ma także beznadziejne menu, jak każdy sony ericsson oprócz k800i,
a ja nie zauwazylem jakis znaczacych roznic miedzy k750 i a k800i jezeli chodzi o menu wiec tak sie zastanawiam czemu k 750i ma kulawe menu a k 800 nie :?: a dzojstik... tez nie stwierdzam faktu zlego dzialania,znaczy sie wszystko w moim k 750i bylo ok. a telefon mialem dosc dlugo.

#117646  autor: tomekkk
 27 paź 2006, 14:04
hettman pisze: a dzojstik... tez nie stwierdzam faktu zlego dzialania,znaczy sie wszystko w moim k 750i bylo ok. a telefon mialem dosc dlugo.
bo to tylko niektore egzemplarze tak maja ze joyistick sie psuje

Obrazek