• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #1105411  autor: martiniii
 22 paź 2020, 19:53
Przyszła pora na wymianę telefonu P20 na nowy.
Wstępnie jestem zdecydowany na Huawei P30 Pro, wiem, że to nie nie najnowszy model, ale ma usługi google.
Czy coś lepszego będzie w budżecie ok 2500zł?
warunek to dual sim, dobry aparat i bateria
Pozdrawiam i dziękuję za propozycje
 #1105422  autor: Eragon
 22 paź 2020, 22:45
OP 7 Pro, Mi10, Poco f2 Pro a niedługo to może i 20FE zejdzie do tej ceny.... :)
Ah, no i Black Friday już niedługo.

:smt006
 #1105985  autor: martiniii
 02 lis 2020, 20:43
Pojawiła się promocja na Huawei P30 Pro za 2280zł w Media Expert.
Jakoś coś mnie ciągnie ku niemu, mimo, iż to nie jest nowy model
Jak on ma się do Mi 10t pro? oglądałem kilka recenzji na youtube, ale wg mnie P30 Pro wypada lepiej i ta cena 2280 nie jest zła, a może na black friday coś się jeszcze pojawi, warto go brać czy jednak coś innego?
 #1106377  autor: G4RNEQ
 09 lis 2020, 21:40
jak dla mnie wygrywa do 2500 wygrywa tutaj Oppo reno 3 zdecydowanie
i masz dual w nim, fajny aparat i bateria tez jest jak najbardziej okej nie zastanawiałbym bym sie nad innymi telefonami w takim budżecie
Ostatnio zmieniony 09 lis 2020, 21:47 przez Remington, łącznie zmieniany 1 raz. Powód: Wymoderowano spam
 #1106382  autor: Eragon
 09 lis 2020, 21:58
G4RNEQ pisze:
09 lis 2020, 21:40
jak dla mnie wygrywa do 2500 wygrywa tutaj Oppo reno 3 zdecydowanie
i masz dual w nim, fajny aparat i bateria tez jest jak najbardziej okej nie zastanawiałbym bym sie nad innymi telefonami w takim budżecie
No z tym wygrywa, to bym nie przesadzał. Szczególnie za połowę budżetu. Mi10 zjada go na śniadanie pod każdym względem. Czytnik z boku? Słabizna.
Ale poza tym sprzęt ma rzadkie, ale opinie o zacinaniu i słabym aparacie...Propozycja jak dla mnie na godne 8/10 :)

:smt006
 #1107970  autor: Yearman
 10 gru 2020, 15:32
I co wybrałeś ?
mam taki sam dylemat.
P30 PRO
Poco F2
Mi10t PRO
oneplus 7T
i jeszcze S10 staniał

Nie wiem co wybrać