• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #109669  autor: Osk92
 28 wrz 2006, 15:54
Pytanie takie jak w temacie. Kolega się pyta, bo stwierdził, iż zawartość jego Nokii jest za duża (nie korzysta z aparatu itd.) a spodobała mu się 6310.
Zamienilibyście się ? Znaczy chodzi o osobną sprzedaż 6020 i osobny zakup 6310 (ma zestaw w samochodzie do tego auta). Poza tym można na tym troszkę zarobić.
A może ktoś z Was zrobiłby taką zamianę :?:
Jak coś w wątku będzie niezrozumiałego to sorry ale nie myślę :P

#109674  autor: szczeka
 28 wrz 2006, 16:12
Ja tam bym sie nigdy nie zamienil- to jest krok w tyl... ;) do 6020 pewnie sie juz przyzwyczail, jest mala, zgrabna.. nie ma sensu zamieniac sie na duzo wieksza i niezgrabna 6310, ktora przewyzsza 6020 tylko lepsza bateria.. no chyba, ze mowa o 6310i, ta ma jeszcze m.in bluetooth..

#109677  autor: Osk92
 28 wrz 2006, 16:21
6310 też ma BT Click!
Tez mu to mówię :D

#109682  autor: szczeka
 28 wrz 2006, 16:31
No niby BT ma, ale za to nie ma javy, no i brzydkie podswietlanie, takie standardowe :) a w ogole 6310i w idealnym stanie, kompletna ma podobna cene do 6020, wiec troche sie nie oplaca tak na moje oko... jak mu zalezy na BT, to niech zamieni na 6021, dalej mialby ladny, maly, zgrabny telefon, z ladnym wyswietlaczem, bt, niezla bateria.. ;)

#109686  autor: Osk92
 28 wrz 2006, 16:46
na BT mu wcale nie zależy. Wyszedł z założenia, że mu zestaw głośnomówiący "marnieje" w samochodzie, a z tylu funkcji 6020 nie korzysta... 6310 się faktycznie nie pyli no ale heh... przemów upartemu fanowi Nokii :wink: Zrestzą zrobi jak chce- prosił żebym spytal to pytam :)

#109818  autor: Shyduo
 28 wrz 2006, 23:09
Niby krok w tyl, ale patrzcie na to inaczej: super klawiatura (bo telefon jest spory, ale niektórym to nie przeszkadza - jak mi na tem przykład), wyświetlacz very nice jak na mono, meeeeeegggggaaaaaaa wutrzymała bateria, bt i kilka jeszcze innych zalet. Ja tam bym musiał pomysleć. Choć nie wybrałbym 6310i tylko dla tego, bo jestem maniackiem gadżetów, ale sądzę, że 6310i jest wypasionym cacuszkiem. I chyba nie ma telefnu o bardziej wytrzymałej baterii na naszym rynku, a na pewno w tej cenie. Tylko do rozmów i sms-ów = suuper telefon

#110350  autor: Osk92
 30 wrz 2006, 20:08
Hop w góę :wink:

#110567  autor: Rokko
 01 paź 2006, 16:52
Oczywiscie ze powinnien brac 6310i. Przeciez to najlpeszy telefon jaki Nokia wyprodukowala.Im mniej bajerow w telefonie tym mniej do popsucia no i ta bateria.