• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#105503  autor: Shyduo
 14 wrz 2006, 21:35
Ja bym wybrał 6630, według mnie nie ma sensu dopłacać do 6680.

A nie myślałeś może o SE P910i??

#105940  autor: szulzykk
 16 wrz 2006, 22:01
Shyduo pisze:Ja bym wybrał 6630, według mnie nie ma sensu dopłacać do 6680.

Totalnie nie ! Uwazam ten telefon poprostu za brzydki :wink: Ale o gustach sie nie dyskutuje ... moim zdaniem jest mniej praktyczny nizeli 6630 :-D Czasu mam jeszcze sporo wiec moze cos nowego wejdzie albo 6680 stanieje :wink:

n6230i.prv.pl back in action !!

#105945  autor: voltman31
 16 wrz 2006, 22:09
Masz sporo czasu nie warto sie jescze głowy zawracać! Nie wiadomo co ci za 6 miesiecy zaproponuja!

#105946  autor: ywis
 16 wrz 2006, 22:10
szulzykk pisze:
Shyduo pisze:Ja bym wybrał 6630, według mnie nie ma sensu dopłacać do 6680.

Totalnie nie ! Uwazam ten telefon poprostu za brzydki :wink: Ale o gustach sie nie dyskutuje ... moim zdaniem jest mniej praktyczny nizeli 6630 :-D Czasu mam jeszcze sporo wiec moze cos nowego wejdzie albo 6680 stanieje :wink:
A ja jednak na Twoim miejscu pomyślałbym o P910i, bardzo dobry telefon, wyświetlacz miodzio, pełna klawiaturka, wszystko ładnie śmiga na nim. To dobry telefon i jeśli miałbym wybierać między N6630, N6680, to nie wziąłbym ich tylko SE P910i ;) ...a najlepiej P990i :D

#106041  autor: szulzykk
 17 wrz 2006, 11:47
ywis pisze:A ja jednak na Twoim miejscu pomyślałbym o P910i, bardzo dobry telefon, wyświetlacz miodzio, pełna klawiaturka, wszystko ładnie śmiga na nim. To dobry telefon i jeśli miałbym wybierać między N6630, N6680, to nie wziąłbym ich tylko SE P910i ;) ...a najlepiej P990i :D
:| Serio naprawde nie uwazam zeby ten telefon byl odpowiedni dla mnie :| Dziwny jest i tyle. Jedynie mogl bym go wziasc za darmo ale to nie mozliwe :P Ktos z was moze ma niedlugo wymiane w Orange ?? :!:

#106183  autor: subrock
 17 wrz 2006, 21:14
co kosztow uslug 3G to np. w erze videorozmowy sa w cenie zwyklych(nawet tak-tak to potrafi:).
w orangutanie to chyba z 1.30zl/min. kosztuje taka przyjemnosc. moze jednak to sie za kilka miechow zmienic...

#106225  autor: szulzykk
 17 wrz 2006, 22:53
To widze ze nie jest tak zle ... tylko szkoda ze wiekrzosc uzytkownikow nie posiada jeszcze telefonow wykozystujacych ta technologie. Powinni jakas lapanke zrobic i po wymieniac telefony :twisted: