• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#535  autor: WitekT
 28 sty 2005, 20:13
Modele te są bardzo do siebie podobnie funkcjonalnie, więc jedyna różnica to tylko wygląd - jak lubisz klasyczne telefony to X5, a jak klapki to C4. :)

#882  autor: Ghost
 10 lut 2005, 15:47
Ja bym wbral z pewnością Sagem 5-2 ,poniewż funkcje podobne do 4 ,ale w 5-2 jest aparat......A cena sie tak bardzo nieróżnią

#884  autor: Dragon
 10 lut 2005, 18:09
Ja tez wybralbym MYx5-2. Klapka to mimo wszystko dosc zlozona obudowa i trzeba miec jakies doswiadczenie zeby wyszla dobrze, a Sagem raczje takowego nie ma, poza tym to tel z najnizszej polki, a 5-2 jest troche wyzej. Mialem okazje sie nim bawic i zrobil na mnie dobre wrazenie, C4 niestety nie maielm w reku

#889  autor: Dreed
 10 lut 2005, 18:33
kolega ma 5-2 i bardzo sobie go chwali
wiec to musi cos oznaczac :)
bierz 5-2 =D

#898  autor: Dragon
 10 lut 2005, 19:02
bo ten tel nie jest ogolnie zly, gdyby tylko mial zamiast Sagem napisane Nokia sprzedawalbys ie bardzo dobrze, ale neistety Sagem nie ma zbyt dobrej opinii

#1123  autor: luty1981
 23 lut 2005, 21:06
Czesc! Mialam taki sam dylemat ale wzielam myx5-2 i jestem bardzo zadowolona. Aparat robi zdjecia naprawde dobrej jakosci:)!!!! POLECAM:)

luty

#1164  autor: ...:::ŁuKaS:::...
 24 lut 2005, 22:37
Moja koleżanka ma sagema myx5-2 i jest całkiem, całkiem. Wybierając spośród tych 2-óch modeli wybrałbym właśnie go. Nie jest taki zły. Pozdrawiam.

#102895  autor: Paweł15
 06 wrz 2006, 19:17
Ja bym brał myx5-2 jest lepszy od C4 bo ma aparat bawiłem sie nim i jedyne na co mozna w nim narzekac to to ze mozna swobodnie wyjąc z niego klawisze bez zdejmowania obudowy a czasem to przeszkadza w graniu przynajmniej mi :D

[ Komentarz dodany przez: Kaczy: 2006-09-06, 19:31 ]
Górnik- wypad stąd. Po co odkopujesz tematy sprzed roku.

#102923  autor: Forest
 06 wrz 2006, 19:41
Ja mam Sagema My x5-2
Telefon nie jest zly. Nie psuje sie. Wkurzaja mnie tylko stukajace klawisze :evil: I jakosc polifoni :twisted: Reszta jest ok jak na telefon za 200 czy 300 zl (niewiem po ile dokladnie stoi)

pozdr :-)

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB