• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#102305  autor: Przemek
 04 wrz 2006, 16:42
Do 500 zł to może Motorola E770(v). Posiada 3g, robi przyzwoite fotki. Posiada karty pamięci, co nie jest bez znaczenia przy odtwarzaczu mp3 :wink: Ja proponuję Motkę E700(v). To 'V' oznacza ingerencję Vodafone w menu Motoroli, ale można to podobno usunąć, ale nie jest też aż tak uciążliwe jak Orange Menu w niektórych telefonach :P

#102358  autor: Paweł15
 04 wrz 2006, 18:38
Dragon pisze:no to jeszcze zostaje ci Siemens S65, ma aparat 1mpix, karty pamieci, wyswietlacz nie taki jak wymagasz no ale tez chcesz ywdac tylko 500zl
ale mi nie chodzi koniecznie o nowy telefon a za 500zł mam nowy s65 teraz mysle juz nad okreslonymi modelami:Sagem myx6-2 (org. soft) ,Motorola e1000,Sagem my501x,Siemens cx75, motorola e770 ale znając zycie kupie pierwszą okazje jaka bedzie i to nie bedzie zaden z tych modeli :?

#102382  autor: Spaider
 04 wrz 2006, 19:33
Przemek pisze:Do 500 zł to może Motorola E770(v). Posiada 3g, robi przyzwoite fotki. Posiada karty pamięci, co nie jest bez znaczenia przy odtwarzaczu mp3 :wink: Ja proponuję Motkę E700(v). To 'V' oznacza ingerencję Vodafone w menu Motoroli, ale można to podobno usunąć, ale nie jest też aż tak uciążliwe jak Orange Menu w niektórych telefonach :P
Ja tez polecam tą Motke. U mnie bateria trzyma 4-6 dni, filmy mozna oglądać na pełnym ekranie, Mp3 ładnie grają na słuchawkach. Telefon szybko chodzi, mozna pisac sms podczas słuchania mp3 itp. Oczywiscie syf od Vadofone mozna łatwo usunąć :)

#102389  autor: Pb
 04 wrz 2006, 19:54
ponoc fajna jest motka e1000 ma aparat 1,3mpx i pare innych bajerqw uzywana powinna leciec w granicach 500-600zl.

#102402  autor: Paweł15
 04 wrz 2006, 20:39
iaro pisze:ponoc fajna jest motka e1000 ma aparat 1,3mpx i pare innych bajerqw uzywana powinna leciec w granicach 500-600zl.
jest fajna po tuningu ale cegła przeokrutna z niej