W dalszym ciągu
Luntek17 i jego superprodukcje, które wkrótce doczekają się wydania na Blue-Ray, DVD i przede wszystkim VHS. Nieszczęśliwe dzieciństwo i wydarzenia z nim związane, obijają się na psychice. Jak to się mówi " na głupotę nie ma leku ". Jego występy są tak żenujące, że bywają czasami zabawne. Wiele uśmiechu mogą dostarczyć nam także filmy innych użytkowników YT, prezentujących treść przeciwko jego dennym i amatorskim nagraniom, jako przykład:
Kilka słów o Luntku ( +18 )
Reasumując, początkowo miałem z gościa polew, obecnie nawet nie zamierzam mu współczuć za niski poziom inteligencji, bo "Król Internetu" Luntek, nie potrafi nawet poprawnie wypowiedzieć słów, które są dla niego cenniejsze niż pitna woda i chleb - "Diamond Bitch".
Dodatkowo: South Park, bo żadne seriale typu "Włatcy móch" czy "Piesek Leszek". Od czasu do czasu zdarzy się obejrzeć Anime. Ostatnie, które oglądałem do Detroit Metal City (
tu znajdziecie recenzje, która wszystko dokładnie opisuje ), który nie specjalnie przypadł mi do gustu oraz Hellsing Ultimate - polecam.
Z telewizji kablowej, kanał Comedy Central: Jak poznałem waszą matkę, mam na imię Earl, Diabli nadali.