Ja jestem wielkim maniakiem serialowym
Moze wstyd sie przyznać - ale tak jest
Zdarza się, że oglądam po kilka serialów na raz.
No w końcu nie moja wina, że plebania i brzydUla lecą o tej samej porze ?
A tak to uwielbiam kryminalnych, mam wszystkie DVD, tylko jestem zły na TVN, że musieli zakończyć produkcje (raczej wściekły, wnerwiony).
Tyle razy się wzruszałem, jak Baśkę porwał Joachim i zakopał ją żywcem w trumnie i założył jej kamerę z noktowizorem (ale na szczęście Adam ją odkopał jak była nieprzytomna)
Albo jak wpadła swoją Toyotą do Wisły i poźniej przestrzeliła szybe. Tylko male ale, bo popierwsze miała inne ubranie zanim wjechała do Wisły, a jak wyszła z rzeki miala inne. Po drugie auto nie napełnia sie odrazu wodą, po trzecie była całkiem innykm autem w pościgu a calkiem innym w Wiśle. Takie małe niedoróbki znalazłem
A tak to ostatnio najbardziej lubie BrzydUle i Twarza w Twarz, myślałem że ten 13 odcinek będzie ostatni, kupiłem sobie dzisiaj dostęp, ale się okazało, że nie, bo wkoncu mimo ze gen.Kępiński nie żyje, to wynajął sobie zabójców, którzy po śmierci Kępińskiego (nie uwierzycie, ale Karolina go zabiła

) zabiją waszaków. No i skończyło się na tym, że ten zabójca wszedł do domu Waszaków, no ale co dalej bedzie to nie wiem, bo odcinek się skończył. A w BrzydUli to nienawidze tej Violi taka zouza ze nie wiem co. A oglądaliście może Zostać Miss? Super serial mówie wam, choć ta druga część była lepsza. No i oczywiście oglądam Barwy Szczęścia, MjM, Teraz Albo Nigdy, Pierwsza miłość, Tylko Miłość.