Wg mnie to zwykła ściema, bo u mnie nie zadziałał (30. grudnia) - dostałem standardowe 3 miesiące.qxv1 pisze:Ten kod 03716902 na 4 miechy nadal działa?
- Miejsce na kody polecające, reflinki, zaproszenia itp.
Regulamin forum: Tylko w tym dziale można zamieszczać kody polecające, reflinki, zaproszenia itp.
Akceptujemy wyłącznie te związane z telekomunikacją.
Pamiętaj! Zanim tu napiszesz, zapoznaj się z zasadami udziału w danym wątku.
Akceptujemy wyłącznie te związane z telekomunikacją.
Pamiętaj! Zanim tu napiszesz, zapoznaj się z zasadami udziału w danym wątku.
Nie do konca sciema.3miesiące masz z kodów polecających normalnie odemnie czy kogoś innego kod wysylany emailem mial 4mieś.Ale teraz każdy pisze że a to 6mies a to ileś.( kody pracowników swego czasu miały również 3+1mieś.Ale teraz to nie patrzył bym na to.EOT
Powitać po wielu latach
Mnie na 2 numerach weszło na tym kodzie 03716902 po 4 miesiące wiec nie pisz głupot chłopie.A trzeba podziękować że ktoś udostępnił.
Eh jak człowiek sam nie zaryzykuje.... Wszedł ładnie ten kod i jest 4 miesiące za free.
Może znajdzie się dobry człowiek i wrzuci 6 miesięczny kod. Wiem że hula po sieci
Eh jak człowiek sam nie zaryzykuje.... Wszedł ładnie ten kod i jest 4 miesiące za free.
Może znajdzie się dobry człowiek i wrzuci 6 miesięczny kod. Wiem że hula po sieci
ign123 pisze:Wg mnie to zwykła ściema, bo u mnie nie zadziałał (30. grudnia) - dostałem standardowe 3 miesiące.
Wrzucam zrzut ekranu (aktywacja numeru 30.12, każdy może policzyć liczbę miesięcy) i na tym kończę dyskusję:qxv1 pisze:Mnie na 2 numerach weszło na tym kodzie 03716902 po 4 miesiące wiec nie pisz głupot chłopie.
Obecnie kody polecające daja 1miesiąc darmowy.Aktywacja 9,99.Polecając komuś dostaniesz 1miesiac ale dopiero po30dniach.Jak temu co poleciles skończy się darmowy miesiąc.Tyle tematem kodów3mies itd.Od10.01 2018nowe zasady obowiązują
Powitać po wielu latach
Kod na darmowy miesiąc subskrypcji 93189707
Tylko informacyjnie: w sieci pełno kodów rzekomo pracowniczych etc. Jest to od 10.01kłamstwo.System daje 1 miesiac więc kto wam pisze 3-6mies kłamie. Ja bym juz na takie kody wspecjalnie nie aktywował. Jedynie uczciwe są kody na 1 miesiąc +9,99 za aktywację.
Powitać po wielu latach
Chyba że przenosi się numer z innej sieci to bez aktywacji
Zgadza się. Ale głownie chodzi o ciekawe nr z 450-xxx wiec ostrzegam potencjalnych chętnych.A wstyd przyznac bo do 10.01 owszem takie kody 3-4-6mieś istniały.Ale po zmianach wszystkie wyrównano na 1miesiac.Ty
Powitać po wielu latach
Obecnie Virgin mobile ma zupełnie darmowe startery. Można ich używać do przenoszenia numeru do folxa aby nie płacic 9.99 zł.
Kod do aktywacji:
29530871
Dziękuję
Kod do aktywacji:
29530871
Dziękuję
Kod folx darmowy miesiąc 41379618
Dziękuje
Dziękuje
doni
Darmowe startery oferuje również Lyca Mobile. Kupując tam starter możemy przenieść numer do Folx bez opłaty aktywacyjnej 9,99 PLN.
https://www.lycamobile.pl/po/
kod polecający MVNO Folx.com: 29012757
z tym kodem otrzymujesz darmowy miesiąc rozmów i 20 GB internetu.
z tym kodem otrzymujesz darmowy miesiąc rozmów i 20 GB internetu.
W Lajtmobile dla przenoszących numer jest teraz 3 m-ce no limit za free. Jest to niby abonament ale na czas nieokreślony. Potem można przenieść numer do Folxa i nie płacić opłaty aktywacyjnej.
Mój kod polecający do Folxa: 14047404. Dzięki niemu masz 1 darmowy miesiąc rozmów no-limit oraz pakiet internetu 20 GB. Polecam
Mówisz o tej promocji ?? https://lajtmobile.pl/upload/upload/Reg ... 1.2011.pdf_pluszak_ pisze:W Lajtmobile dla przenoszących numer jest teraz 3 m-ce no limit za free. Jest to niby abonament ale na czas nieokreślony.
"1.2. Oferta skierowana jest do klienta indywidualnego, który zawrze Umowę na czas określony 24 miesiące, zwanego dalej „Abonentem”."
"1.9. Standardowo rabat zostanie przyznany: a) na 3 Okresy Rozliczeniowe - dla umowy na okres 24 miesięcy"
O darmowych starterach jest watek http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... &start=390sebsan pisze:Darmowe startery oferuje również Lyca Mobile. Kupując tam starter możemy przenieść numer do Folx bez opłaty aktywacyjnej 9,99 PLN.
hej
Ciekawa sieć, z przeniesieniem numeru nie było problemów (Łódź), na razie sprawuje się na 5 intuicyjna aplikacja i prosty system płacenia. Jeśli ktoś chciałby skorzystać z darmowego miesiąca udostępniam kod : 23306045.
Dziękuję
Ciekawa sieć, z przeniesieniem numeru nie było problemów (Łódź), na razie sprawuje się na 5 intuicyjna aplikacja i prosty system płacenia. Jeśli ktoś chciałby skorzystać z darmowego miesiąca udostępniam kod : 23306045.
Dziękuję
No jedynie tylko mały haczyk z kodami, nie działają na kontach o tym samym numerze PESEL
Ostatnio zmieniony 31 mar 2018, 20:20 przez mkluwak, łącznie zmieniany 1 raz.
Działają. @ wkręcasz i to zdrowo. Pesel=1karta =1kod to prawda ale mozesz: przejsc do innej sieci i kolejne sim z folxa brac i znow przenosić kod 1 mozna wykorzystac i 20x;)
Powitać po wielu latach
Hmmm, już drugi miesiąc z rzędu ktoś z forum decyduje się (bez mojego namawiania!) na skorzystanie z mojego kodu polecającego 38727145 i tym samym przedłuża moją przygodę z Folx - to bardzo miłe, dziękuję bardzo
Hej! No jedynie tylko mały haczyk z kodami - nie działają na kontach o tym samym numerze PESEL. Więc nie ma sensu zakładać kont i wpisywać kod na darmowy miesiąc w folx, bo nic z tego nie wyjdzie. Lepiej skorzystać z kodu do folx od znajomego, albo z tego: 90083453
Tylko kod trzeba wpisać przed utworzeniem konta, bo inaczej nie zadziała
Tylko kod trzeba wpisać przed utworzeniem konta, bo inaczej nie zadziała
Witam, jeśli ktoś chciałby skorzystać z kodu na darmowy miesiąc subskrypcji to zapraszam: 06605761