• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1191034  autor: xsysiu
 21 kwie 2025, 16:56
Brakuje mi cierpliwości na działanie Plusa, gdzie nie pojadę w kraju to problem z siecią. Stwierdziłem że spróbuję T-Mobile, szukam oferty abonamentowej w ich sieci lub którejś MVNO. W Plushu teraz płacę około 65zł (20gb) za 3 numery i chciałbym się zmieścić w podobnej kwocie przy większym pakiecie internetowym. Da radę coś znaleźć na ich nadajnikach?
 #1191035  autor: KC-KARLOS
 21 kwie 2025, 17:09
xsysiu: ze stacji T-M korzysta też Orange. Jeśli lubisz płacić kartą lub blikiem i nie chcesz wypowiedzeń i faktur - skorzystaj z nju subskrypcji. 3 numery po 19/mc = 57 zł/mc. 60 GB na start na każdy numer, wraz ze stażem liczba GB rośnie, do 180 GB w 2gim roku korzystania. 0 zł przez pierwsze 3 miesiące, gdy przenosimy numer z innej sieci niż Orange.
Nju abonament ma podobną ofertę, z tym, że pakiet GB jest współdzielony na każde 3 numery (na start 70 GB, wraz ze stażem liczba GB rośnie, do 210 GB w 2gim roku umowy). Cena identyczna 57/mc, 0 zł w pierwszych 3 miesiącach.

Możesz skorzystać z oferty online T-Mobile na abonament już od 35 zł/mc za numer, ale... net LTE/5G tylko do 30 mbps - co z tego, że bez limitu GB, ale prędkości są obcięte, a po 2 latach umowy, podobnych warunków cenowych NIGDY JUŻ NIE UZYSKASZ, a cena dramatycznie wzrośnie. Odradzam.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1191037  autor: KC-KARLOS
 21 kwie 2025, 17:34
Remington: tam jest tylko 20 GB. Mało trochę. Za dyszkę więcej jest ledwo 40 GB/mc. Są lepsze oferty cenowo i z większą ilością GB na 3 numery (NJU). T-M nie ma nic ciekawego do zaoferowania na dłuższy okres niż pół roku i dłużej.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟