• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1190727  autor: razorbye
 12 kwie 2025, 22:00
hej! Patrzę sobie na smartwatche dla dziecka, konkretnie zegarki firmy Garett. Jaka tam karta sim będzie najlepsza do kupienia? Sam mam w telefonie Orange Free na Kartę z włączoną usługą RWK - kiedyś tam nabiłem sobie złotówek na koncie (i GB netu) i teraz 4-rok lecę na oparach tego co mi zostało. Więc powiedzmy, że tu mam doświadczenie. Dla się coś lepszego znaleźć? Sieć obojętna, powiedzmy, że dodatkowo chętnie poznam najlepszą ofertę Play, bo może kiedyś bym Internet/tv domowe zmienił na od nich, a mają promki dla swoich klientów.