• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1188927  autor: Naruto8
 09 mar 2025, 11:56
Witam.
Mam obecnie Viking Mobile płacę 25zł miesięcznie za nolimit+internet 30GB z kumulacją. Mam kumulacji 1TB, nie zużywam tego. Szukam czegoś tańszego na rok lub dłużej, planuję przenieść numer główny tam a z drugiej karty SIM korzystać z internetu (Orange, za przeniesienie numeru mam około 1TB na rok). Więc potrzebuję czegoś sprawdzonego i tańszego na numer główny, warunki:
-SMS,MMS, rozmowy no limit
-internet 5GB lub więcej

-NIE potrzeba 5G, e-sim
-coś tańszego niż mam obecnie za 25zł/miesięcznie
-coś bezawaryjnego (na ile się da)
-najlepiej jeśli nie miałoby to zasięgu PLUSa (ale nie jest to wymóg.

Patrzę na CrossMobile, 10zł/miesięcznie a koszt wzrasta do 15zł po roku, więc idealna opcja dla mnie (planuję za rok przenieść gdzie indziej znowu) ale nieco opinie mnie zniechęcają o jakichś kruczkach prawnych w umowie i awaryjności. Jakieś opinie?
 #1188934  autor: KC-KARLOS
 09 mar 2025, 15:54
Szkoda, że nie bierzesz pod uwagę abonamentu, gdyż teraz jest promocja na Vectrę mobilną - wszystko bez limitu + 10 GB (po wykorzystaniu lejek 1 mbps) za 10 zł/mc w umowie na 23 miesiące dla przenoszących numer z innej sieci - wyjątkowo uczciwe warunki - więcej: viewtopic.php?p=1188790#p1188790
Zasięg Play. Nigdzie tak tanio i dobrze nie znajdziesz, polecam się pospieszyć, bo promocja trwa do końca marca 2025, szczegóły na infolinii sprzedażowej Vectry.
Dalsza dyskusja w tym wątku: viewtopic.php?f=23&p=1188971#p1188971

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟