• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1187893  autor: marek2
 15 lut 2025, 16:02
Obecnie mam Orange na kartę i z rok temu za doładowanie dostałem "kupe" internetu.
Zostało mi z tego ponad 110 GB. Ważne jeszcze ponad 40 dni, rozmowy wychodzące ponad 100.
Jak to najtaniej przedłużyć? Wiem, że jest rok za 29 pln, ale trochę dziaduję, bo ...
z internetu mobilnego korzystam mocno sporadycznie, żeby kupić bilety komunikacji lub parkingowe. Internet jako taki mam na kablu w domu.

Inna możliwość jaką widzę, to...
posiadam play (chyba od nowa), tam jest pakiet 1GB bezterminowo / 5pln (dla mnie to świat i ludzie), ale ponieważ nie mam tam środków, to oni z nienacka kasują numer w całości i zostaję nagle z niczym. Więc mogę ten numer przenieść do OnK, ale czy dalej jest taka oferta, która daje GB na rok (za doładowanie lub zgody m) ?

Inne opcje też mile widziane.
 #1187899  autor: KC-KARLOS
 15 lut 2025, 16:39
marek2: tak, nadal jest 1000 GB ważne rok za jednego smsa po przeniesieniu numeru do Orange Free Na Kartę.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1187900  autor: Remington
 15 lut 2025, 16:43
marek2 pisze:
15 lut 2025, 16:02
tam jest pakiet 1GB bezterminowo / 5pln (dla mnie to świat i ludzie), ale ponieważ nie mam tam środków, to oni z nienacka kasują numer w całości i zostaję nagle z niczym.

Raz na rok wystarczy doładować za 5 zł i kupić ten bezterminowy pakiet (skumuluje się z tym czego nie wykorzystałeś z poprzedniego).