• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1184494  autor: MrkGlnt
 17 gru 2024, 10:51
Cześć.

Aktualnie mam 5 numerów w play. Wszystko nielimitowane i 60GB internetu co mi w zupełności wystarcza. Jest też dodatkowa karta internetowa, która się czasem przydaje na urlopie. Wychodzi mnie to nieco ponad 200zł brutto.
Jestem tam od chyba 10 lat ale zastanawiam się czy nie znalazłaby się atrakcyjniejsza cenowo oferta. Najchętniej abonament ale może być też karta.

Ważna jest dla mnie stabilność połączeń. Moja lokalizacja to zachodnie rubieże Poznania.
 #1184512  autor: kszaq
 17 gru 2024, 12:49
Dodam tylko, że 3 pierwsze miesiące masz gratis dla przenoszonych numerów, więc możesz testować, a jeśli oferta/zasięg nie będzie odpowiadać, bez konsekwencji przenieść gdzie indziej.

Ważne informacje:
- z nju subskrypcja nie przeniesiesz się obecnie do żadnej innej oferty Orange/nju, wyłącznie do innego operatora
- aby wszystkie numery były za 0 zł przez 3 miesiące, musisz je przenieść w ramach jednego zamówienia, promocja działa tylko przy pierwszym zleceniu przeniesienia numerów
- w nju subskrypcja nie ma żadnych usług premium, co dla mnie jest zaletą, ale dla niektórych osób może być wadą
 #1184514  autor: KC-KARLOS
 17 gru 2024, 13:02
- aby wszystkie numery były za 0 zł przez 3 miesiące, musisz je przenieść w ramach jednego zamówienia, promocja działa tylko przy pierwszym zleceniu przeniesienia numerów
kszaq: nie muszą być w jednym zamówieniu - w każdej chwili na koncie apki (do końca terminu działania oferty 3x 0 zł), w którym po raz pierwszy przeniesiono numer do nju komórkowego (subskrypcji), można dodać jeszcze 4 numery przenoszone z innej sieci, które załapią się do promocji.
Czyli 1 konto na adres email + ten sam PESEL = 5 numerów skorzysta z rabatów. Po 3 miesiącu jeśli na koncie będą minimum 2 numery, trzeba zasilić saldo / zapewnić na karcie płatniczej po 19 zł za numer - o powrocie do standardowych stawek powiadomi aplikacja NJU.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1184518  autor: KC-KARLOS
 17 gru 2024, 16:48
kszaq: a ja to potwierdzam, ze swojego doświadczenia. Po przeniesieniu jednego numeru, na tym samym koncie mogłem przenieść jeszcze do 4 numerów z bonusem 3x 0.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1185674  autor: superfly86
 09 sty 2025, 19:24
obecnie chyba najciekawsze oferty to njumobile lub plush abo.
w obu przypadkach zmieścimy się w 100zł za 5 numerów, zależy jaki zasięg Ci pasuje